Graal Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 Cześć! Mam do was prośbę: wysłałem zdjęcie mojego poskoczka do konkursu wioskowej gazety, nagroda to chyba zakupy w sklepie zoologicznym więc się przyda. W komentarzu wpiszcie "poskoczek mułowy". Z góry dzięki za głosy, potrzebuję ich sporo żeby pokonać owczarka niemieckiego. LINK: http://nowezyciepabianic.pl/wp/2012/02/06/zwierzaki-z-numeru-6/ Cytuj Poskoczki! Piko rafa Słodkie Rzeka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 Głos od Skoczka na podskoczka (ale k... mułowego? )....... Poszedł Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyngit Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 hehe, a mi takie coś wyskoczyło: "Wykryto duplikat komentarza: wygląda na to, że już to powiedziano!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myrcin Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 ja mam to samo.. a chciałem na poskoczka oddać głos, raz że po znajomości, a dwa, że uwielbiam te ryby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 Głos oddany Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieczny Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 ja również oddałem Cytuj Pozdrawiam. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graal Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 Dzięki wszystkim, jak nie działa to może pod innym nickiem spróbujcie, czas jest chyba do poniedziałku albo wtorku a trzeba sporo żeby pieska przebić : ) Dzięki i do dzieła! Cytuj Poskoczki! Piko rafa Słodkie Rzeka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
godeusz Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 Poszło. Niech sobie podskakuje. Cytuj Akwarium - aktualnie brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hyziu Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcmonk Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 no to głos oddany Cytuj Pozdrawiam mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graal Zgłoś Napisano 13 Lutego 2012 http://nowezyciepabianic.pl/wp/2012/02/13/poskoczek-mulowy-zwierzakiem-tygodnia/ Dzięki wielkie!!! Jeszcze będzie "zwierzak miesiąca", dam znać jak będzie głosowanie. Cytuj Poskoczki! Piko rafa Słodkie Rzeka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 13 Lutego 2012 Hehehhehehe Na wszystkich skaczących nie ma mocnych Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2012 W niezwykłym stylu zmiażdżył konkurentów uzyskując ponad 3/4 wszystkich oddanych przez internautów głosów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 13 Lutego 2012 Ale, żeby nie było nic za darmo. Opisz co i jak z tymi podskoczkami i jak się je hoduje. Załóż temacik i jedziesz. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyzio Zgłoś Napisano 13 Lutego 2012 wkońcu one też posolone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zachu Zgłoś Napisano 13 Lutego 2012 a to nie wszystkie babki moga sobie biegac po piaseczku? tak mi sie kiedys obilo o uszy ze przy odplywach wychodza na spacery po plaży??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek z Pabianic Zgłoś Napisano 13 Lutego 2012 ale się spóźniłem :bang head , dobrze że wygrał i to ziomek napisz Graal jakie menu im podajesz ? córa ma takiego ale jest straszne wybredny Cytuj Zaczynam od początku nie od zera . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graal Zgłoś Napisano 14 Lutego 2012 Moje zżerają wszystko: artemia, wodzień, kryl, suche różnego rodzaju, narybek molinezji, świerszczami też je kiedyś nakarmiłem. Wszystko o nich napisane jest tu (mam nadzieję że się nie obrazicie za link do konkurencji ): http://www.aquaforum.pl/viewtopic.php?t=27681&start=0 i tu: http://aquaristica.pl/viewtopic.php?p=5935#5935 Cytuj Poskoczki! Piko rafa Słodkie Rzeka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graal Zgłoś Napisano 6 Marca 2012 Rychu kontratakuje, czyli część druga głosowania: http://nowezyciepabianic.pl/wp/2012/03/06/glosowanie-na-zwierzaka-lutego/ Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Poskoczki! Piko rafa Słodkie Rzeka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 6 Marca 2012 Widzę ze Rzepik i Bąbelek na razie rzadzą Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jami Zgłoś Napisano 6 Marca 2012 To tylko kwestia czasu... Cytuj Keep an open mind, but not so open that your brain falls out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graal Zgłoś Napisano 15 Marca 2012 Dzięki za pomoc, poskoczek Rychu jest zwierzakiem miesiąca! I prośba do morszczaków z Pabianic/okolic Pabianic: dajcie do konkursu fotki swoich morskich zwierzaków! Poskoczek wygrał, to pewnie i koral albo ukwiał może! Zorganizujemy dużo głosów i pokażemy, że nie tylko psy i koty są fajne Cytuj Poskoczki! Piko rafa Słodkie Rzeka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach