izone2903 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2012 Witam Kilka dni temu odwiedziłem sklep zoo w m1 w czeladzi.Zaskoczyła mnie kartka na akwariach "woda zasolona..." Od sprzedawcy dowiedziałem sie,że za około półtory miesiąca rusza nowy kącik dla morszczan i zwierzaków ma byćsporo Zobaczymy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 15 Lutego 2012 Zobaczymy :-) Zobaczysz życie z przebitką minimum 300% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
izone2903 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2012 No i tego właśnie jestem ciekaw :-) ale na pewno sprawdze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarykruk Zgłoś Napisano 15 Lutego 2012 Hehehe, w Czeladzi akwaria na słoną wodę stoją od wakacji : P gadałem ze sprzedawcą i mówił że to jeszcze potrwa. Jestem za- wiele nowych miłośników nano rafy może się pojawić : ) potem znajdą sklepy z niższymi cenami Cytuj Sto kilo szczęścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 15 Lutego 2012 Sprytny a w PORCIE ŁÓDŹ nie ma tez jakiegos zoo z pokazową solanką? Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarykruk Zgłoś Napisano 15 Lutego 2012 W Katowicach też jeden sklep zdecydował się posolić wodę, ale z tego co wiem w zamyśle mają sprzedawać sprzęt i co najwyżej skałę. Cytuj Sto kilo szczęścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariusz_s Zgłoś Napisano 15 Lutego 2012 A w Czeladzi w M1 to sklep czasem nie jest Witka Plucika? No no, gadziaż rozszerza swoją działalność też o posolone. Przy najbliższej gdziełdzie terrarystycznej chyba tam podjadę. Cytuj Akwarium 216L, sump 90L. Maszynownię obsługuje odpieniacz Twistman OB150INT. A za słońce robi lampa Giesemann 1x250W HQI 4x24W T5. W charakterze nadzoru średniego jest sześć kotów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 15 Lutego 2012 W Czeladzi są już dwa sklepy z morszczyzną, jeden koło dworca kolejowego, a drugi niedaleko filharmonii. W M1 niech się otwiera, będzie gdzie zaglądać w drodze z i na lotnisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ozi Zgłoś Napisano 15 Lutego 2012 możesz podać jakieś dokładne adresy tych sklepów albo ich nazwy? warto tam podjechać Cytuj 140l SHALLOW TANK 100x55 28h, Vortech MP10 es, Oswietlenie led 80w (*** loccutus),odpieniacz Deltec MCE300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 15 Lutego 2012 Ten sklep w M1 przynajmniej ma u mnie plusa za czystość.Byłem kilka razy i jest tam bardzo ładnie,dużo towaru dla akwarystów.Cen nie porównywałem. Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarykruk Zgłoś Napisano 15 Lutego 2012 Ozi- Czeladź jest znana ze swojego dworca : ) Cytuj Sto kilo szczęścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polek Zgłoś Napisano 15 Lutego 2012 A w Czeladzi w M1 to sklep czasem nie jest Witka Plucika? No no, gadziaż rozszerza swoją działalność też o posolone. Przy najbliższej gdziełdzie terrarystycznej chyba tam podjadę. Jak ten Witek jest udzialowcem e AQUAEL-u to jego. Drugi sklep w którym byłem tej samej firmy jest w AUCHAN-nie w Poczesnej koło Częstochowy. Od paru miesiecy maja tam morsczyzne, zenada, dwie rybki na krzyz. Obsluga nawet, o slodkich nie ma wiekszego pojecia, tak w jednym jak i w drugim. Wiec jak w Czeladzi bedzie to samo to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 15 Lutego 2012 W Katowicach też jeden sklep zdecydował się posolić wodę, ale z tego co wiem w zamyśle mają sprzedawać sprzęt i co najwyżej skałę. Mówisz o Aquario ? Jeśli tak to mają jeden baniak morski i jeden słodki i tyle ( bardziej to na pokaz ), reszta to sam sprzęt. Ale niedaleko nich otwiera się następny zoologiczny. Paweł z AquaSea otwiera swój własny sklep i jak go znam będzie też morszczyzna Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach