lubusikk Zgłoś Napisano 29 Lutego 2012 można powiedzieć ze dlatego ze wszyscy je stosują hehe ale prawda jest taka ze te nowe Royal blue fajnie świeca , a ich połączenie z tym binem białych jakoś nigdy mi nie dawało od cieniów fioletu ale może paść pytanie dlaczego np nie xpg ?? są mocniejsze , ja akurat stosuję drivery na 1A max i dla tego nie ma dla mnie róznicy czy jest xpg czy xpe , oczywiście jak ktoś u mnie zamawial panele to wiedział dokładnie co na nich było Cytuj jest: 30x30x30 opti ,lampka diy cree 20W ,koralia nano ,refugium na aquaclear ,dolewka diy bedzie dodatkowo: skimmer hob na maxi jet , dozownik diy , komputerek diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 29 Lutego 2012 Lubusikk to lubię na dwa dni spekulacji w końcu jedna poparta czymś wypowiedz szkoda, ze nie dostałem takiej od nikogo dwa miesiące temu jak sam wypytywalem o budowę lampy i nie potrafiłem dobrać elektroniki. Moze dla jednych to proste ale dla mnie to czarna magia. Tak samo gdybym tu wrzucił kawałek swojego programu z maszyny to połowa by nie wiedziała jak to ugryźć... Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki Zgłoś Napisano 29 Lutego 2012 Lubusik no jest to jakaś droga, nie widzę tylko informacji czy one są na płytkach mcpcb ? Też mam zamiar sam coś poskładać ale na zasilaczach stałoprądowych:) dlatego pytam o dobór LEDów Cytuj Jest .. i znowu "kostka".. | było vol3 400 l | było 324 l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7220481 Zgłoś Napisano 29 Lutego 2012 nie są na płytkach, no i klops ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal98 Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 . Tak samo gdybym tu wrzucił kawałek swojego programu z maszyny to połowa by nie wiedziała jak to ugryźć... dawaj popatrzymy Cytuj akwarium 60x60x60 + 50l sump, odpieniacz DELTEK SC1350 lampa led 130W, biopellets http://www.nano-reef...m=posts&q=32943 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 dawaj popatrzymy mowisz i masz: no i skoro pierwsze sztuki wyszly na swiatlo dzienne a media opisaly co i jak wiec moge ujawnic to nad czym pracuje i odrobine sie pochwalic : a jest to kawalek tego: http://sport.tvp.pl/inne/imprezy/igrzyska-olimpijskie-londyn-2012/aktualnosci/londyn-ujawnil-projekt-znicza-olimpijskiego/4655231 Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remii Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 lubusikk chciałem dać plusa a wskoczył minus. Sory Cytuj 100x40x60h, Sunpower 6x39w, Vertex omega 130, 6045 + RW8, Tunze 1073.020, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 mowisz i masz: no i skoro pierwsze sztuki wyszly na swiatlo dzienne a media opisaly co i jak wiec moge ujawnic to nad czym pracuje i odrobine sie pochwalic : a jest to kawalek tego: http://sport.tvp.pl/inne/imprezy/igrzyska-olimpijskie-londyn-2012/aktualnosci/londyn-ujawnil-projekt-znicza-olimpijskiego/4655231 a ja wiem, a ja wiem...hi, hi Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusikk Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 Podpadles :-) Cytuj jest: 30x30x30 opti ,lampka diy cree 20W ,koralia nano ,refugium na aquaclear ,dolewka diy bedzie dodatkowo: skimmer hob na maxi jet , dozownik diy , komputerek diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 Nie znam sie za bardzo ale stawiam funta ze to program sinumerika serii D (moze 840?) Na stalowa deske klozetowa Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusikk Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 Hehe .. Cytuj jest: 30x30x30 opti ,lampka diy cree 20W ,koralia nano ,refugium na aquaclear ,dolewka diy bedzie dodatkowo: skimmer hob na maxi jet , dozownik diy , komputerek diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 widze, ze ekipa z uk orientuje sie w temacie Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dusia Zgłoś Napisano 2 Marca 2012 Witam wszystkich i chciałbym sie was poradzić czy ta lampa http://allegro.pl/lampa-oprawa-led-132w-nowy-model-i2152657169.html nadała by sie do akwarium z koralami lps.Akwarium ma wymiwry 100x45x45.Czy ktoś z was używa tej lampy oraz czy możecie coś innego sprawdzonego polecić za niewielkie pieniądze. Pozdrawiam maro76 od trzech miesięcy używam owych lampa nad swoim zbiorniczkiem (100x60x60) i nie mogę złego słowa powiedzieć. Wcześniej miałem dwie lampy starszego typu z 1W ledami i mam porównanie. Nowe są na pewno mocniejsze, lepiej wybarwiają korale i co najważniejsze koralom odpowiada światło generowane przez ledy. Ponad to moge powiedzieć że są ładniejsze i dużo cichsze od poprzedników. Ja osobiście mogę śmiało polecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 2 Marca 2012 CNCRob, masz jakis odpad? Chetnie bym przygarnal takiego znicza Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach