Daniel00 Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 Witajcie ! Mam ogromną prośbę do osób które posiadają filtry tetra. Mój zaczął mi przeciekać, chciałbym go oddać na gwarancji, ale niestety ją zgubiłem ! Mógłby ktoś mi na maila przesłać skan gwarancji do Tetry ? Oczywiście może być wypłeniona ! Już się umówiłem z Panem w sklepie, że mi uzna Bardzo Was proszę. Podaję maila : daniel6589@o2.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 Yyy jak by Ci to powiedzieć, większość posoliła heh Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel00 Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 Nie no jasne, ale może akurat ktoś się trafi ze słodkim i tetrą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 a jakbyś podszedł do jakiegokolwiek sklepu i przedstawił sprawę? Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel00 Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 No już się dogadałem z facetem, że najwyżej skseruję z jakiegoś innego filtra ale powiedzmy, że nie chcę nadwyrężać jego uprzejmości i liczę na to, że ktoś z forumowiczów mi pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusikk Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 Mam chyba karton po ex700 , jak pasuje to poszukam czy nie mam w nim gwarancji Cytuj jest: 30x30x30 opti ,lampka diy cree 20W ,koralia nano ,refugium na aquaclear ,dolewka diy bedzie dodatkowo: skimmer hob na maxi jet , dozownik diy , komputerek diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel00 Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 Super ! Dokładnie taki mam filtr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przepol Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 filtr mam ale papiery ... ciężko będzie Gdzie przecieka - mój ciekł , potem nie ciekł. Czasami cieknie kroplami przez 10 minut po rozłożeniu ale po odpowietrzeniu przestaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lubusikk Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 Pytanie gdzie cieknie moze zawory pekly lub oringi Cytuj jest: 30x30x30 opti ,lampka diy cree 20W ,koralia nano ,refugium na aquaclear ,dolewka diy bedzie dodatkowo: skimmer hob na maxi jet , dozownik diy , komputerek diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przepol Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 U mnie ciekł z głównej uszczelki pod głowica ale wazelina techniczna załatwiła problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel00 Zgłoś Napisano 1 Marca 2012 W moim padły zawory Aqua Stop. Uszczelki powymieniałem, po 20 minutach pracy woda wylewa się z głowicy. Gadałem ze sprzedawcą i gwarancje raczej uznają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach