MayFly Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 Witam to jest temat gdzie będziemy pisali o swoich pasjach i zainteresowaniach to ja zacznę 1.akwarystyka morska i słodkowodna 2.terrarystyka 3.wędkarstwo 4.modele rc 5.narciarstwo 6.gry komputerowe i wiele innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 Jest już gdzieś taki temat. 1.latanie Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 A jak jest to sorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 Modele RC, a dokładnie modelarstwo kołowe Off road. Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 Skoki spadochronowe. Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
godeusz Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 Mineralogia. Historia Prasłowian. Cytuj Akwarium - aktualnie brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyzio Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 fotografowanie od zdjęć lotniczych , nocnych,przyrodniczych przez HDRy w bez użycia braketingu ,reportaże ,zdjęcia reklamowe,studyjne po sesje portretowe i weselne najmiej macro ale i to trzeba zmienić bo solanka w domu sie kreci grafika cs4&corel najbardziej akwarystyka slodkowodna no i słona od pewnego czasu modelarstwo a konkretnie techniki malarskie w modelarstwie wedkarstwo słodkie i słone z przewagą słonego rajdy samochodowe i kilka innych drobnych spraw wszystko to co młode wilki lubią najbardziej a nie to tygryski były Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcmonk Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 to ja tak skromnie 1. żeglarstwo 2. akwarystyka 3. wędkarstwo 4. wdrapywanie się na najwyższe wieże i budynki 5. szybka jazda samochodem ( oczywiście nie po ulicach ) Cytuj Pozdrawiam mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pomidor1 Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 to ja tak skromnie 1.quad atv przeprawowy i sportowy 2. akwarystyka 3. wędkarstwo 4. Drifting .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejoz Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 picie piwa:) Cytuj ponad 1000l wody w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 Ja lubie fajne dziewczyny :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubek_77 Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 klasyfikowanie forumowiczów wg najbardziej "snobowych" wpisów ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lemon Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 Adrian... a Ty nie jesteś teraz "gdzieindziej"??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 Ja lubie fajne dziewczyny :-) "Zjadasz je na obiady" ?? Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 "Zjadasz je na obiady" ?? Ja też zdecydowanie fitness i fajne kobietki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kojaczek5 Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 eeee no to ja po babsku 1.akwarystyka morska i słodka 2.dobra książka 3.jednak wolę facetów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 ...3.jednak wolę facetów Czyli nie jesteś za równouprawnieniem... ? Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kojaczek5 Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 Czyli nie jesteś za równouprawnieniem... ? nieee w tej kwestii nie i zdania nie zmienię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 zeglarstwo/windsurfing plywanie awarystyka motoryzacja moj zawod a mianowicie wszystko co zwiazane z cnc i budowa maszyn kulturystyka rower wyprawy gorskie/chce zaczac zwiedzac jaskinie no i oczywiscie kobiety Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszduch Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 Peugeot 406 d8 kombinowanie co tu zrobić żeby nic nie robić i zarobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mehi Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 To u mnie kolejnosc wg mocy: 1. Terrarystyka 2. Bonsai 3. Psie wystawy oraz handling 4. Akwarstyka 5. Lalki 6. Kobiety? no moze ale musza byc ladne Cytuj pozdrawia Magda 100l niefoto -start styczen 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz.s4 Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 1. Kino, dobry film 2. Książki 3. Akwarystyka słodkowodna 4. przekopnice 5. hodowla roślin egzotycznych Cytuj akwarium: 300 litrów + 70 litrów sump, 65 kg LS, oświetlenie 8x54W, odpieniacz turbo 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAREK75 Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 No dobra ,ja mam jobla na punkcie piłki nożnej ,a zwłaszcza mój klub WZL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwus9222 Zgłoś Napisano 4 Marca 2012 Akwarystyka słodkowodna Uprawianie roślin pod i nad wodą Szuanie sposobu na złoty biznes 0 wkładu mega zyski Motoryzacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach