minio_p Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 Witam. Czy można zainstalować wentylator chłodzący na krawędzi sumpa, tak żeby chłodził tam wodę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 można tylko aby szafka miała otwory czyli wentylację dobrą ale proponowałbym nad baniakiem moim zdaniem skuteczniejsze Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 ja mam na krawędzi sumpa 3 wentylatory 12 cm,oczywiście w szafce też są zamontowane ,takie rozwiązanie zdaje u mnie egzamin Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1oo Zgłoś Napisano 11 Marca 2012 Ja mam nad sumpem jeden wentylator 12cm i jest OK. Cytuj 500 litrów, Deltec, Lampa - 150W LED, http://nano-reef.pl/...25l-z-mikolowa/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach