Kamas Zgłoś Napisano 10 Września 2016 a jak zmienic w nano reef niebieskie tlo na czarne? Mam w planie to zrobic akwa zamowione i nie widzialem jeszcze jak jest naklejone oryginalne niebieskie tlo. Mozna je zdjac umyc i nakladac czarne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pecetowiec Zgłoś Napisano 4 Października 2016 A nie lepiej pomalować tylną szybę czarną farbą? Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kichnu Zgłoś Napisano 4 Października 2016 Jeżeli masz sposób by pomalować tak, by farba była idealnie jednorodnie czarna to jak najbardziej. Najlepiej gdyby było dostępne czarne szkło o żądanych grubościach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 Zgłoś Napisano 4 Października 2016 Jeżeli masz sposób by pomalować tak, by farba była idealnie jednorodnie czarna to jak najbardziej. Najlepiej gdyby było dostępne czarne szkło o żądanych grubościach. Kupiłem puszkę farby w sprayu - czarny mat. Pomalowałem szybę tylną wraz z kominem zewnętrznym, dwoma albo trzema warstwami i jest idealnie jednorodnie czarne tło. Komin wewnątrz wysmarowałem czarnym sylikonem i jest "git". Cytuj Pozdrawiam, Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pecetowiec Zgłoś Napisano 6 Października 2016 (edytowane) Dwie warstwy wałkiem i będzie lustro Czekam za szkłem i tak mam zamiar zrobić Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Października 2016 przez pecetowiec (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach