Skocz do zawartości
kakadu

[S] Likwidacja akwarium, duże SPSy, LPSy, ryby-Trójmiasto

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem niestety zmuszony z przyczyn osobistych do zlikwidowania akwarium, sprzedaje wszystko co mam, na początku korale, później ryby, piach i skała i dopiero sprzęt, nie sprzedaje wszystkiego razem, nie zależy mi na szybkiej sprzedaży, zastrzegam sobie też prawo do odmowy sprzedaży, są to zwierzęta, które są u mnie od początku i sprzedam tylko do odpowiedniego akwarium i osoby, która zapewni im dobre warunki.

Korale:

Acropora Hyacinthus na skale około 1,5kg połączone dwa z tych zdjęć, teraz są jako jeden-200zł

cimg1341c.jpg

cimg2835n.jpg

Porites zielony-100zł

poriteso.jpg

Gramma Loreto-100zł

gramma.jpg

Żagiewka-80zł

cimg2162e.jpg

Oprócz tego P.Kauderni za 70z oraz stadko A.Leptacanthus 7szt za 200zł ale nie mam w tej chwili zdjęć. Skały jest ze 40kg, wolna od plag itp idealna pod spsy 30zł/kg, pasek 18kg 100zł ale to dopiero po sprzedaży ryb i korali a dopiero wtedy po czysczeniu wszystkiego sprzęt. Odbiór tylko i wyłącznie osobisty w Gdańsku, chce żeby każdy przed zakupem sobie obejrzał, poza tym bez łamania się raczej nie obędzie. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:thumbsup: super zwierzaki, tylko bardzo żałuję że na drugim krańcu kraju...

200x70x60 + 240L.sump , ośw.T5 10x80W ,cyrkulacja 2x tunze6080 + 2x JVP102 ,obieg tunzemaster10076.03 , odpieniacz skimz sv253 , reaktor wapnia

START: grudzień 2007r.4733_4750.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A masz może szczepiki z tej zielonej fluo Seriatopory? Ile ten koral ma mniej więciej średnicy.

Akwarium 216L, sump 90L. Maszynownię obsługuje odpieniacz Twistman OB150INT. A za słońce robi lampa Giesemann 1x250W HQI 4x24W T5.

W charakterze nadzoru średniego jest sześć kotów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

naprawde szkoda że tak daleko bo zwierzaki świetne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiej wielkości akwarium ? :whistle:

W akwarium co dobre nie dzieje się szybko

Oprócz zakupu sprzętu i zwierzaków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam, i dodaje sprzęt żeby można już powoli rezerwować:

-Akwarium 122x65x45h cm, przednnia i prawa szyba z opti, komin w lewym rogu z 3 śrubunkami, czarne tło, cała hydraulika, stelaż obity płytami przez firmę zajmującą się robieniem szaf, kolor sosna, wysokość stelaża 70cm, cena 700zł+gratis dodaje sump 100x40x40cm

-Lampa Aquamedic Aquasunlight 2x150W HQI + 4x54W T5, żarniki poświecą jeszcze 8 miesięcy są prawie nowe, świetlówki wymienione miesiąc temu, cena 1400zł

cimg2787o.jpg

-Odpieniacz zrobiony przez Seba, obsłuży nawet większe akwarium, praktycznie w takim stanie jak go kupiłem, nowy+używana pompa, odpieniacz bardzo dobrze pracuje i jest niesłyszalny, cena 1300zł

cimg2984.jpg

Oprócz tego pompa obiegowa eheim 1262, 2 pompy cyrkulacyjne koralie 4 i jedna tunze 6065,zdjęcia dopiero po wyczyszczeniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pw

500l w obiegu, 6 x 54W T5, JVP 202,201, H&S, NJ 3000

4172_4177.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam, wszystkie zwięrzęta poza Z.Flavescens z pierwszego posta są aktualne, na miejscu istnieje możliwość negocjacji cen, zapraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam, jeśli ktoś przyjedzie dzisiaj lub jutro to można się sporo targować, Poccilopora i Stylophora w takich rozmiarach są nie do dostania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto mi zwinął gonioporę ... !!!!!!!!!!!! arghh :-/

Mowiłem,że nie ma spania ! My tu imprezujemy i walczymy o to do którego baniaka polezie. Nad Acrą pomyśl aby jak nawiecej ze skały oderwać - bo ni cholery skały nie zmieszczę :) Daj znać, o której mam jechać to będę wiedział ile jeszcze mogę w siebie wlać :)

250L + 130L sump, Boyu HQI 150W + 2xT5 39W + led, Hydor 250, 23kg gruzu, ARC 2600 + JVP101, obieg NJ2300.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam, jeśli ktoś dzisiaj wpadnie po Zebrasome Xanthurum oddam za 300zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe ceny w pierwszym poście, zapraszam do przyjazdu, możliwa spora negocjacja cen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ta lampa jest jeszcze do kupienia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.