Smyku Zgłoś Napisano 25 Marca 2012 Czy ktoś miał doczynienia z ta ryba, bo ciekawi mnie czy nadaje się do zbiornika rafowego Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pol Zgłoś Napisano 25 Marca 2012 jak nie chcesz miec krewetek krabow i tego tupu zwierzat , rybami tez nie gardzi to spoko ryba z info z neta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bekon1 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2012 A miał ją ktoś może w akwa zeby z doswiadczenia cos powiedziec? Cytuj 250l+sump70l, 6x39w, Deltec APF600, Koralia 3,3,4, aquabee 2000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 24 Listopada 2012 (edytowane) Plywa u mnie okolo 1mies maly osobnik. Mam duze ryby i krewetki i z tej racji ich nie tyka. Prawdopodobnie jak osiagnie wieksze rozmiary bedzie polowac. IMHO bardzo ciekawa rybcia do obserwacji. Z mrozonek zjada tylko te wieksze, poprzecznie ustawiony otwor wzgledem pozycji plywania no i te oczy jak u kameleona.. Widzi polarm nadplywajacy od strony ogona, od przodu, z lewej..z prawej..i po skosie tez :-) Edytowane 24 Listopada 2012 przez Niejeden z nas (wyświetl historię edycji) Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 24 Listopada 2012 i musisz miec duza powierzchnie piszczystego dna Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach