pasek Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2012 Który z kolegów pamięta adres strony do planowania obsady w zbiorniku. Podawało się tam wymiary zbiornika i mniej więcej można było zaplanować obsadę aby nie przerybić i nie popełnić błędu kupowania np. hepatusa do akwarium 100L. Na stronę natknąłem się dawno temu a teraz LIPA, nie mogę odszukać..Pomóżcie Cytuj Akwarium:60x60x50 panel, odpieniacz DIY na pompie Tunze 9410.04, obieg Tunze 1073.020, cyrkulacja Tunze 6015+6025, swiatło chińczyk 120W+2x24W T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2012 nie patrz na ta strone zmien temat , napisz jakie masz akwarium , i chlopaki ci doradza co mozesz trzymac a czego unikac , ja dzis przegladalem stronke jednego z rodzimych sklepow z morszczyzna i napisali ze sohala mozna trzymac w 80L :wallbash: :wallbash: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2012 byl rzeczywiscie taki link do strony z 4-5 miesiecy temu albo i dawniej. Zobacz w "ciekawych linkach" qba - tam akaurat bylo calkiem rozsadnie Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasek Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2012 nie patrz na ta strone zmien temat , napisz jakie masz akwarium , i chlopaki ci doradza co mozesz trzymac a czego unikac , ja dzis przegladalem stronke jednego z rodzimych sklepow z morszczyzna i napisali ze sohala mozna trzymac w 80L :wallbash: :wallbash: Ja doskonale wiem że jeśli poproszę uzyskam pomoc i pewnie jeszcze nie raz będę prosił. Chciałem to sobie jakoś najpierw poukładać. Cytuj Akwarium:60x60x50 panel, odpieniacz DIY na pompie Tunze 9410.04, obieg Tunze 1073.020, cyrkulacja Tunze 6015+6025, swiatło chińczyk 120W+2x24W T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiQ Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2012 a gdzie te "ciekawe linki" znajdę ? Cytuj no i się zrobiło 1000L - http://nano-reef.pl/...elowe-akwarium/ a teraz jest na sprzedaż ... http://nano-reef.pl/...akwarium-1000l/ http://nano-reef.pl/...akwarium-1000l/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sl2004 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2012 fishdb.com Masz tam orca-engine. Kto jak i z kim może lub nie przebywać. Cytuj 180 l. 2 x JVP-101. Led DIY 90W. LPS, SPS. Całość obecnie (jak jest słońce) napędzana z fotovoltaiki. 60 l. Ocellarisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2012 Pasek, może szukasz tego tematu? Tutaj link bezpośredni do FishSelectora. Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pasek Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2012 Pasek, może szukasz tego tematu? Tutaj link bezpośredni do FishSelectora. Dokładnie tego szukałem:) Dzięki. Przy okazji znalazłem jeszcze to może komuś się przyda (błędy są ale który "kalkulator" ich nie ma) Cytuj Akwarium:60x60x50 panel, odpieniacz DIY na pompie Tunze 9410.04, obieg Tunze 1073.020, cyrkulacja Tunze 6015+6025, swiatło chińczyk 120W+2x24W T5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach