witek2000 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam Mam gorgonie ,ktora rosnie obok euphyli...ta ja mocno poparzyla...pytanie -czy moge ulamac nozke gorgoni tuz przy skale (w ktorej jest zakotwiona) - i przekleic ja w inne msc?( nie padnie? po takiej eksmisji..-skalki w ktorej sie zakotwiczyla nie moge ruszyc z msc.) pozdr.i dzieki za podpowiedzi W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2012 mozna Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witek2000 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2012 krotka i rzeczowa odp.-to lubie;) dzieki! W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2012 Gorgonię nie tak łatwo połamać, najwygodniej ją uciąć obcinaczkami. Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach