hernio Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2012 Cześć. W czasie długiego weekendu wybieram się do Trójmiasta a dokładnie do Gdyni. I mam pytanie co warto zobaczyć ?? Co polecacie ?? Reefshop i Akwarium Gdyńskie to priorytet. Oczywiście jeśli jest taka możliwość to chętnie wpadnę do kogoś na jakaś kawkę Z góry dzięki Pozdrawiam Piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2012 mialem kiedys dziewczyne w Gdyni ... ech te spacery promenada... Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość michalfa Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2012 jakiś czas temu byłem w zoo tylko nie wiem czt to jeszcze Gdańśk czy już Gdynia. Fajne żyrafy mają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyzio Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2012 zoo to Oliwa ale warto zobaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcmonk Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2012 no na pewno oceanarium w Gdyni Cytuj Pozdrawiam mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2012 akwarium gdyńskie Błyskawica Dar Pomorza muzeum Marynarki Wojennej To tyle z tych najciekawszych. Reszta jest w Gdańsku. Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2012 Arka Gdynia, rugby, piekny stadion Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lesztom Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam Aby zaproponować Ci kilka atrakcji odpowiedz na kilka pytań: 1. Jedziesz sam czy z dzieciakami- lub inną osobą towarzyszącą)-wiek dzieci 2. Czy będziesz miał do dyspozycji samochód do przemieszczania się po trójmieście i okolicach. Znając odpowiedzi na te pytania postaram się coś Ci polecić. Pozdrawiam Tomek Cytuj 100x50x55(w),lampa 2x150 HQI + 2 x39 T5, AM 3000 blue na pompie AB2000/1, 40kg LR,10 kg LS, obieg NJ3000, cyrkulacja 2x 3200 Koralia 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2012 mialem kiedys dziewczyne w Gdyni ... ech te spacery promenada... Mówisz, że polecasz odwiedzającym Gdynię? A namiary dasz? Oczywiście nie na promenadę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach