Gość AnT Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Gt8nQgMbENo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 w carrefour promocja po 1,77zł za tą smaczną piankę Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andretti Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) cześć chciałem tylko poinformować - dać Wam cynk, że : wpadłem dziś do LIDLa .... a tam prawdziwie męska promocja : czeski Budweiser po 2,2 zł / butelka każdy koleś w wózku miał po skrzynce, mam i ja !!! Polecam, bo długi weekend majowy w zasadzie już się rozpoczął Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez Andretti (wyświetl historię edycji) Cytuj PŁYTKIE.... 150L, 6x39W , Tunze ReefPack, Obsada : miękkie oraz LPS http://nano-reef.pl/forums/topic/79258-płytkie-akwarium-2016/#comment-991136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik.kdp Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 Ten wątek powinien zostać "podpięty" Cytuj >Moje akwa< 90x53x50 cm (238,5 l. + 63 l.), oświetlenie PS BP 140W XM, odpieniacz DIY na Tunze Hydrofoamer Silence 9410.04, obieg Eco Runner 3700, falownik Jebao WP-25 8.000L, cyrkulacja Tunze 6025 i Koralia 1600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozeh Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 W końcu jakiś sensowny wpis na forum Cytuj 140x70x70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik.kdp Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 W końcu jakiś sensowny wpis na forum Czwarta strona i zero zgrzytów, zatargów, inwektyw, wycieczek osobistych, itp. Jaka jedność w Narodzie nastała . Cytuj >Moje akwa< 90x53x50 cm (238,5 l. + 63 l.), oświetlenie PS BP 140W XM, odpieniacz DIY na Tunze Hydrofoamer Silence 9410.04, obieg Eco Runner 3700, falownik Jebao WP-25 8.000L, cyrkulacja Tunze 6025 i Koralia 1600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andretti Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 a Heinekena lubicie ? Cytuj PŁYTKIE.... 150L, 6x39W , Tunze ReefPack, Obsada : miękkie oraz LPS http://nano-reef.pl/forums/topic/79258-płytkie-akwarium-2016/#comment-991136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 Cytuj "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik.kdp Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Włodzimierz, Tak sobie czytam Twój powyższy post i ... Miłosław niefiltrowane otwarta fermentacja i dalej w podpisie 1000 l.(...) "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku (...)" Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Dominik.kdp (wyświetl historię edycji) Cytuj >Moje akwa< 90x53x50 cm (238,5 l. + 63 l.), oświetlenie PS BP 140W XM, odpieniacz DIY na Tunze Hydrofoamer Silence 9410.04, obieg Eco Runner 3700, falownik Jebao WP-25 8.000L, cyrkulacja Tunze 6025 i Koralia 1600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 ubolewam nad faktem nietrzymania jakości/recepty pysznych browarów niszowych, które po wypłynięciu na szerszą wodę stają się niesmaczne. Przykładem jest wspomniana przeze mnie w tym temacie Fortuna, która już mi nie smakuje bo wieje od niej jakąś nienaturalną pochodną smaku coli. Dzisiejszy wieczór umili mi mała Corona. Pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 Mala corona? Czyli mexicana coronita ale w pl nie widzialem... Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2013 Kurna,jak akurat z Ingą też spożywam wódkę z colą. Chyba powinieneś powiedzieć z ''cocą'' , dlaczego ? bo jest ''pepsi cola'' i ''coca coola'' obie ''COLA'' więc...W Polsce potocznie mówi się cola i pepsi a na reszcie świata jest pepsi i coca , dziwne ? nie? a może polacy boją się słowa coca ?? zawsze jest śmiesznie kiedy lestem PL i prosze w sklepie o ''koke'' -sprzedawca robi wielkie oczy... Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotangch Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2013 Mala corona? Czyli mexicana coronita ale w pl nie widzialem... W tesco czasami widuje, ale cena u nas z kosmosu, jak lubisz corone, to posmakuj meksykanskiego sol'a, napewno sie nie zawiedziesz. Cytuj 300l w obiegu. maxspect razor 160w, aqua nova ncm-3500, 2x tunze 6045, aquaspec white skim 200 z pompą w body. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2013 Chetnie dolacze do tej milej atmosfery. U mnie tradycjonalnie: Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoQł Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2013 Panowie zapraszam na: http://www.festiwal-piwa.pl/ do Lubina w woj. dolnośląskim. Świetna impreza, nie chodzi tylko o spicie mordy ale i prowadzone są zajęcia na których można dowiedzieć się ciekawych rzeczy o złotym trunku a i degustacja piw bardzo mila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2013 W tesco czasami widuje, ale cena u nas z kosmosu, jak lubisz corone, to posmakuj meksykanskiego sol'a, napewno sie nie zawiedziesz. Corona, sol, brahma, cobra, tiger , asahi-te piwka pije I jeszcze poznanski leszek, a na smaczek z innej beczki polecam midleton whiskey (do midleton mam 5min autem ) cena jeszcze ujdzie bo reszta z rozlewni juz wysoko... https://www.celticwhiskeyshop.com/Irish_Whiskey/Midleton_Distillery/Midleton_Whiskey-category-1-distillery-1-brand-21-z-brand.htm Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2013 Mala corona? Czyli mexicana coronita ale w pl nie widzialem... Odwiedzaja mnie ludzie z roznych krajow i daja poprobowac roznych napitkow Zreszta morszczyzna tez zarazil mnie obcokrajowiec hehe Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2013 Skosztowalem i do dzis jestem pod wrazeniem, to piwo jest naprawde godne polecenia. Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2013 Niedziela festiwal piwa w pod poznańskiej Szreniawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotangch Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2013 Corona, sol, brahma, cobra, tiger , asahi-te piwka pije I jeszcze poznanski leszek, a na smaczek z innej beczki polecam midleton whiskey (do midleton mam 5min autem ) cena jeszcze ujdzie bo reszta z rozlewni juz wysoko... https://www.celticwh...-21-z-brand.htm Trafiłeś w mój gust, jak mieszkałem w anglii to pijałem dokładnie te same trunki, do tego czasami miller. A jak ktoś ma netto w okolicy to od poniedziałku będą fajne pifka w promocji żywe, miodowe z manufaktury piwnej, noteckie, koźlak, przeniczne, klasztorne, cornelius smakowe (banan, grejfrut, cutryna) i pszeniczny. Cytuj 300l w obiegu. maxspect razor 160w, aqua nova ncm-3500, 2x tunze 6045, aquaspec white skim 200 z pompą w body. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 pamiętacie tą reklamę ? http://www.youtube.com/watch?v=scs44Dkg1B0 Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 29 Maja 2013 Bosmanem to się swego czasu nieźle poniewierałem, idealne piwo dla studenta: dobre i tanie Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 15 Lipca 2013 Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 17 Lipca 2013 (edytowane) Do dnia dzisiejszego chwalę sobie noteckie lub ciechana z ogólnodostępnych piw Polskich. Nie uważam też aby piwa niefiltrowane były lepsze od filtrowanych wręcz odwrotnie a jednak takie hasło ładnie brzmi... Wolę jednak winko przefiltrowane podobnie z piwem po przefiltrowaniu jest smaczniejsze i wcale nie jest wyjałowione. Najbardziej jednak lubię Czeskie pilsy nawet te pasteryzowane ale są drogie i nie zawsze kupuję. Ogólnodostępne mocno popularne piwa unikam jeśli mam możliwość nabycia powyższych. Ps.Imo bym wybrał niefiltrowane piwo regionalne niż te w reklamach telewizyjnych bezapelacyjnie. Edytowane 17 Lipca 2013 przez Ben_sage (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2013 Wypadek ciężarówki z piwem na autostradzie w Katowicach. O wypadku poinformowało radio RMF FM. Ciężarówka wiozła 24 tony piwa w butelkach. Z niewyjaśnionych jeszcze przyczyn cały towar spadł z przyczepy. Większość butelek z piwem została rozbita info z MM Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach