Walker Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Witam Czy ktoś może testował tanie mierniczki PH z allegro? np. taki? Ciekaw jestem że warte są swojej ceny i jak to jest z tym pomiarem - prawidłowy czy raczej lipa i nie ma czym sobie głowy zawracać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michall1916 Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Mam taki sam tyle że zółty i co jakiś czas sprawdzam poprawność wyników, porównując do testu saliferta i się zgadza, trzeba tylko na początku go dobrze wykalibrować Pzdr Michał Cytuj 160l+40l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Jest ok. Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Ja tez mam taki po słodkim ale kilka lat leżał w szafie i pokazuje cuda. Da się wyczyścić i skalibrowac? Czy pomiary u was są stabilne? Bo u mnie cyferki zawsze powoli lecą w dół lub w górę jak dłużej w wodzie trzymam. Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach