Skocz do zawartości
luft

Barwy narodowe na aucie

Ankieta  

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przyozdobiles samochod?

• tak, oczywi?cie
      20
    • Nie, brak?o "czasu"
      4
    • Obciach
      36
    • Nie mam zdania
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Tak samo jak jezdzenie 180km/h :D

Nadchodzi nowe... :lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie umiesz trzymac cisnienia przy takich predkosciach to jezdzij 80km/h i po problemie. horagiewka na czyims samochodzie nie bedzie dla Ciebie zagrozeniem;) a ja nie mam choragiewki, bo 99% tych z choragiewkami oszaleli by na pukcie bierek elektrycznych gdyby tylko jakis nasz reprezentant zablysnal by na arenie miedzynarodowej;) tak jak bylo ze skokami

Sygnatura;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie "halo" o małe flagi:) Jeżeli kibicujemy reprezentacji Polski to chyba wiadome że nasze akcesoia i gadżety beda baiło czerwone a nie czarno zielone to po pierwsze :thumbsup:

Po drugie jesli takie materiały sa wpuszczone do sprzedaży to uważane są za bezpieczne :thumbsup: Ci co nie chca flag niech ich nie wywieszaja i nie kupuja ale tez niech nie neguja za to innych:) A jeszcze jedno o tych co pisza cały czas że reprezentacja jest do niczego, ze nie sa w stanie nic wygrac i takie tam niech odpowiedza mi na jedno pytanie po co ogladacie mecze i sie wypowiadacie na ich temat skoro jestescie tak negatywnie nastawieni:) Lepiej nie ogladac, nie kibicowac i nie pisac i byc spokojnym :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dieter25

Szubi20 widzisz na forum nie ma łatwo :welcome:

Odnośnie bezpieczenstwa taka flaga to pikuś w porównaniu do samochodów starszych jak 10 lat nie mówiąc o 20 letnich poruszających się po naszych drogach

Edytowane przez dieter25 (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hyziu, Chodi - na autostradzie to nie jest zagrożenie, po to są

Silver - chętnie się z tobą przejadę nawet z prędkością 80km na godzinę, rzucę ci coś na szybę i chętnie zobaczę jak trzymasz ciśnienie.

Szubi20 - nigdzie nie napisałem że nie chcę flag, napisałem że montowane na zewnątrz samochodu są niebezpieczne. Czy na pewno są wpuszczone do sprzedaży jako bezpieczne? Masz na to jakieś papiery, homologację itp?

I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szubi20 widzisz na forum nie ma łatwo :welcome:

Odnośnie bezpieczenstwa taka flaga to pikuś w porównaniu do samochodów starszych jak 10 lat nie mówiąc o 20 letnich poruszających się po naszych drogach

Widzisz Tolek muwisz o czymś oczym nie masz pojęcia,np mój cougar ma 12lat jest w idealnym stanie technicznym osiąga 100km w 4s i nawet najnowsze audi Q7 NIE DAJE MU RADY a ta mała chorągiewka dzisiaj na moich oczach zabiła by conajmniej trzech ludzi i licho wie ilu zraniła

jeszcze raz pwtarzam auto to nie choinka tylko mechaniczny środek lokomocji

Być patriotą,czy kibicem,można być w inny sposób

Edytowane przez axela1 (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ironista to pytanie o papiery i o homologacje to juz nie do mnie tylko do Lidla, Carefoura, Kauflandu i innych sklepów które ten towar rozprowadzają bo ja tych flag nie sprzedaje, no chyba że chcesz to ci odstapie jedna moja :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dieter25

A to sory Sylwek (nie wiedziałem że ta Twoja bryka osiąga 100km/h w 4sekundy) :question: .

Koenigsegg CCX ma 800KM i ma 3.2sek do 100km/h

Edytowane przez dieter25 (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że to jest tekturowe pudełko i przy spotkaniu z moim to nawet numeru opon po tym Koenigsegg CCX nie zostanie a ja pojadę dalej

aaa chyba zapomniałeś że jestem technik mechanik z 25-letnim doświadczeniem i wiem co mu

ówie

Edytowane przez axela1 (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ironista to pytanie o papiery i o homologacje to juz nie do mnie tylko do Lidla, Carefoura, Kauflandu i innych sklepów które ten towar rozprowadzają bo ja tych flag nie sprzedaje, no chyba że chcesz to ci odstapie jedna moja :thumbsup:

Szubi20 to dlaczego autorytatywnie piszesz że są uważane za bezpieczne skoro tego nie wiesz? Za propozycję odstąpienia dziękuję z całego serca. Nie mam instynktu stadnego, więc moje auto będzie jeździć bez chorągiewek w ten czas :)

I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że sa bezpieczne bo mi Pani przy kasie tak powiedziala jak pytałem:) Może kłamala bo wiesz jak to jest z tymi sprzedawcai w dzisiejszych czasach:) Na wszystko chca naciągnąc i nie mysla o bezpieczenstwie innych :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość dieter25

Sylwku ale ja nie napisałem że nie wiesz co mówisz ?? Przecież dobrze wiem ze znasz się na brykach i jestes specjalistą w tej dziedzinie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o dawno mi tak nikt humoru nie poprawil :D to pokaz co ten ford pod maska ma :D a jak chcesz czolowke to sie mozemy "cmoknac" na sprawdzenie :D

Widac nesweek klamie piszac ze GT jest pierwszym ze stajni ktoremu udalo sie zlamac bariere 4.5s a tu prosze :) taaakie jajo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam flagę przy antenie, nie "tyską" ... tylko biało-czerwoną.

Chociaż całe dnie siedzę teraz w robocie, bo taka robota :) kibicuję naszym, kibicuję całej tej imprezie, bo dawniej o takiej w Polsce można było tylko pomarzyć.

Akwarium morskie 800 litrow w obiegu, 50kg LR + 20kg LS,

Odpieniacz białek: WhiteSkim 250

12x54W T5

Słona woda płynie i coraz bardziej mnie wciąga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kapitan

Wieszanie flag to nic takiego dziwnego, tutaj obserwuję od lat ten zwyczaj.

Jak gra drużyna lokalna to wiesza się flagę swojego klubu, a jak reprezentacja to narodową.

Nie wiem jak wygląda flaga "Tyskie" ale pisanie po fladze jakichś pierdół to nietakt.

Co do niebezpiecznycn flag to pokaźcie foto co wy tam wieszacie na tych samochodach, bo to co widzę tutaj nijak nie może być niebezpieczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i nie jest to niebezpieczne, ale dla mnie to trzoda jak nic...

ReefMax

2,5 l. spiorax
Odpieniacz DIY +BM SP-1000
refugium 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yyyyy..... może sprostuje.. Trzoda.. tzn obciach, "robić wieś" ETC... jeśli kolege uraziłem to nie miałem takiego zamiaru..

Ale dalej uważam, że to trzoda...

ReefMax

2,5 l. spiorax
refugium 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Profil - warszawiak - zakladka posty:

W temacie: Barwy narodowe na aucie dziś, 00:40

Yyyyy.....możesprostuje..Trzoda..tzn obciach,"robićwieś"ETC...jeślikolegeuraziłem to niemiałemtakiego zamiaru..

Aledalejuważam, że to trzoda...

W temacie: Sprzedam sony xperia s dziś, 00:32

@mariuszduch... ogólniemamw d*pieto co napisałeś ale spoko... wolność słowa tak?? i to nie było zachowanie tylkokomentarz drogi kolego pzdr.. W.

Tak samo odnoszę się do tych poziomów reputacji... IMHO to jakaś dziecinna wyliczanka na którą i tak nie zwracam uwagi..

W temacie: Barwy narodowe na aucie dziś, 00:28

Może i nie jest to niebezpieczne, ale dla mnie to trzoda jak nic...

W temacie: Sprzedam sony xperia s wczoraj, 01:13

Daniel...żal Cid*pę ściskaczypo prostu Cięniestać...?? Tobie nic do tego za ile go kolega sprzedaje, nie masz kasy nie kupuj... jak sprzeda jego sprawa i kupującego... i nie zaśmiecaj mu tematu bo takie posty to jest już kretyństwo...

To jest trzoda dopiero. Wez ty sie opanuj czlowieku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że forum jest od swobodnego wypowiadania się na temat który zostaje poruszany... przeszkadza Ci to..?? to nie czytaj.. proste... Over..

ReefMax

2,5 l. spiorax
refugium 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja Ci sprecyzuję:)

Trzoda - zwierzęta hodowlane!!!

Od dzisiaj będę jeżdził moim autem z barwami i będę sobie chrumkał pod nosem przejeżdzając koło Twojego bloku!

3940_3946.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, nic przeciwko.. :) Ale dla mnie "trzoda" w gwarze... "slangu" ulicznym oznacza rodzaj zachowania... obycia się... etc... to że są to zwierzęta hodowlane ma na celu zobrazowanie mniej więcej zachowania takiej "postaci" incydentu którego okrzyknięto "robieniem trzody" tak po prostu... A skoro wiesz wiesz gdzie mieszkam to zapraszam na piwo.. :)

Edytowane przez Warszawiak (wyświetl historię edycji)

ReefMax

2,5 l. spiorax
refugium 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co jest "trzodowego" w utożsamianiu się ze swoją drużyną narodową i wielką imprezą zorganizowaną w Polsce jaką jest EURO? I okazywaniu tego w postaci małej flagi na samochodzie?

3940_3946.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko, nic przeciwko.. :) Ale dla mnie "trzoda" w gwarze... "slangu" ulicznym oznacza rodzaj zachowania... obycia się... etc... to że są to zwierzęta hodowlane ma na celu zobrazowanie mniej więcej zachowania takiej "postaci" incydentu którego okrzyknięto "robieniem trzody" tak po prostu... A skoro wiesz wiesz gdzie mieszkam to zapraszam na piwo.. :)

A za piwo dziękuje, ale kształt mojego ryjka nie pozwala mi na picie z innego naczynia niż koryto:)

3940_3946.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.