Danielj Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 http://allegro.pl/red-hermit-crab-dardanus-megistos-i2454980667.html Najciekawszy jest opis temperamentu Albo gość nie zna kraba , albo wciska ciemnotę. Cytuj 100x60x50{ sump. 2xPhilips coral Care gen2 , na twardo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 przecież to krab pustelnik op....li wszystko co mu się nawinie pod szczypce łącznie z rybami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielj Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 Właśnie dlatego piszę, u mnie zjadł ładnego błazenka , tylko ości zostały Cytuj 100x60x50{ sump. 2xPhilips coral Care gen2 , na twardo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 może krab ma temperament spokojny, ale błazen go denerwował i się doigrał :thumbsup: Cytuj Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kośmid Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 On jest z natury spokony tylko inni go wku*wiają Cytuj 90x40x65 + sump 50x35x42. Cree DIY (36RB+16CW+1R+1G), Tunze 6045, Aquabee UP 2000, Tunze DOC Skimmer 9006. >25kg LR, refugium, DSB. Zasadniczo od 13.01.2007r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kapitan Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 Ja się swoich pozbyłem a mogłem trzymać w sumpie. Przewiduję że świetnie by się dziś przydał na plagę ślimaków osiadłych i nie tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielj Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 trzeba przyznać , że aiptasię wykosił całą, później zabrał się za ślimaki, na końcu błazna opitolił , tego już mu nie podarowałem Cytuj 100x60x50{ sump. 2xPhilips coral Care gen2 , na twardo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 trzeba przyznać , że aiptasię wykosił całą, później zabrał się za ślimaki, na końcu błazna opitolił , tego już mu nie podarowałem Mój Salariasa wrąbał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 On jest z natury spokony tylko inni go wku*wiają Cytuj Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach