robi Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 A ja myśle że odpowiedz do każdego pytania zaczynała by się od słów ''złożoność akwarystyki morskiej powoduje że każdy zbiornik,system, jest inny ...'' itd. Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Czego wymaga Blueberry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazek.z.lasu Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 gdy kiedyś będę miał takie akwarium : to już przestanę gonić tego przysłowiowego króliczka ( przerobię go na pasztet ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 Szczęka mi opadła i nie mogę jej znaleźć!!! Szczególnie piękne okolice 6minuty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach