irek1972 Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2012 Witam wszystkich łebski morszczaków planuje zmiane mojej solniczki żeby nie popełnić znowu błędów piodczas przeprowadzki i budowy większego prosze o porade odnośnie stelażu oraz szafki.Planuje docelowo akwarim o wymiarach 110x60x50h,lub 120x50x50h interesuje mnie z jakiego profilu kontowników zamkniętych mam zrobić ,do profilu będzie przykręcona płyta.Całość szawki przewiduje rozmiar 160x60x95h lub 87h ,prosze o pomoc w zaprojektowaniu takiej szafeczki.I gzie najlepiej zamówić akwarium opti z kominem wewnętrznym oraz sumpem >pozdrawim wszystkich i czekam na jakiś projekcik.Sump musi być wyciągany z przodu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 1 Sierpnia 2012 a to nie to samo Irek co wczoraj ? http://nano-reef.pl/topic/47761-stelaz-pod-akwarium/page__p__468066#entry468066 zamykam żeby nie robić dubla Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach