Gość Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja tez bylam mezczyzna i zadne foty nie pomagaly:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Cóż za szczere i bezpośrednie wyznanie Dobrze że kawę piłem wcześniej, bo bym znowu monitor czyścił... Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 A no bo jak to mialam nazwac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Myślę sobie - wejdę zobaczę o co kaman z tymi imionami a tu temat rozbujany że hoho DebMat kiedy jedziesz na zlot ? Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Ale tutaj podryw leci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Ale ja tylko chcialam opowiedziec anegdotke z moim imieniem:) A na zlot sie wybiore jak juz dostane urlop..moze do emerytury sie poznamy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
And Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Ale ja tylko chcialam opowiedziec anegdotke z moim imieniem:) A na zlot sie wybiore jak juz dostane urlop..moze do emerytury sie poznamy:) Czyli następny zlot w Jaworznie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Kiflu, co to za pytanie, najbliższy jest w pierwszy weekend września we wiadomym miejscu, jadąc od siebie mógłbyś zajechać po koleżankę, i w niedzielę ja grzecznie odstawić do domku Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 W takim razie zapraszamy do Jaworzna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Jest takie stare japońskie przysłowie - "Uważaj czego sobie życzysz, bo może się spełnić..." Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiflu Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Jaworzno - Tarnowskie Góry, mam bardzo blisko Na zlot bardzo chętnie zabiorę ! Reszta śląska jedzie pociągiem Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez kiflu (wyświetl historię edycji) Cytuj "Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz Nowe 730L Stare 470L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piostu Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Trasa 1/E75 202 km, 3 godziny 6 min Przy obecnym ruchu: 3 godziny 6 min To gdzie, kiedy i o której mam być ?? Cytuj Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Ożesz Ty;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piostu Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Że ja ?? Cytuj Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Ty lepiej powiedz czy wyszedl ci pstrag czosnkowo-cytrynowy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piostu Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Jeszcze nie robiłem - miał być na przyjazd żony ze szkolenia, ale ze względów zdrowotnych opuściła jedne zajęcia. Ale spokojnie - przepis wydrukowany czeka do września na następne szkolenie Ale z chęcią spróbuję Twojej wersji na zlocie w Jaworznie Edit: Modek nas chyba prześwięci jak tu wpadnie i zacznie czytać nasze wypociny Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez Piostu (wyświetl historię edycji) Cytuj Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Modka to ja prześwięce za "tytul"pod moim zdjeciem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piostu Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 No to tym bardziej musisz zorganizować jakieś spotkanie w Jaworznie, żeby przyjechał i żebyś miała okazję Cytuj Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Modka to ja prześwięce za "tytul"pod moim zdjeciem!! modek marzy o tym Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 A ja proponuje zamknąć wątek bo zaraz zaczniecie na pewno sobie ubliżać, obrażać się itd... Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Modek-ja nie jestem na forum od wczoraj:)i ze Ty mnie wczesniej nie widziales! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Nie widziałem, miałem urlop Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Dobra-na powaznie:) Prosze o zmiane tytulu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Prośba została komisyjnie odrzucona Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piostu Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2012 Deb, Ty się nie proś - sama sobie zmień Cytuj Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach