Mistral Zgłoś Napisano 3 Września 2012 Jaki odpieniacz moglibyście polecić do akwarium 64l + 24l sump (głównie LPS + parka rybek). Domyślam się, że nie musi to być żadna 'siekiera', a zależy mi też na rozsądnej cenie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 3 Września 2012 AM midiflotor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zabster Zgłoś Napisano 3 Września 2012 Bądź miniflotor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistral Zgłoś Napisano 3 Września 2012 A jakieś alternatywy dla midiflotora ? I jaką pompkę do tego polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naskar Zgłoś Napisano 3 Września 2012 Hydor slimskim nano . Cytuj .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cYg Zgłoś Napisano 3 Września 2012 Hydor slimskim nano . BDB odpieniacz, ale wg mnie za drogi jak na sumpa. Warto do niego dołożyć jak ma się go w głównym zbiorniku bo nie szpeci bardzo. Za tą kasę pewnie uda się coś wydajniejszego kupić Cytuj Jelenia Bay - zlikwidowane 08.02.2013 Jelenia Bay vol.2 90x50x45 OW Sump 65x32x37 80L Odpieniacz Reef Octopus 1000int Cyrkulacja: Tunze 6025+Tunze 6015 oraz Tuzne Nano Wavebox światło: Lampa LED CREE DIY 72W (CW/RB) + 2x39W T5 LED 196W Obieg: Tunze Silence 1073.020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 3 Września 2012 http://aqua-reef.pl/topic/5070-s-odpieniacz-diy/ Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lacmar Zgłoś Napisano 3 Września 2012 Moze tez byc jakis weipro nie duzy, jak do sumpa. No i drogie nie sa. Wysłane z mojego MID08 za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistral Zgłoś Napisano 4 Września 2012 A jeśli chodzi o Weipro, moglibyście polecić jakieś konkretne modele ? Strasznie dużo tego i widzę, że ceny na prawdę dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Odpuść sobie Weipro daj tego midiflotora i będzi ok Tylko pamiętaj o wymianie kostek Edytowane 4 Września 2012 przez wa1ker (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jurko Zgłoś Napisano 5 Września 2012 No właśnie.... Jak często wymieniacie kostki :-) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skala Zgłoś Napisano 5 Września 2012 erni napisz do niego u mnie dzisiaj odpaliłem jego cacko Cytuj Akwarium 112L 80x35x40 + 22L sump Odpieniacz DIY, Oświetlenie: 2x24W T5, 21W Led Cyrkulacja :Koralia nano 900, JVP-100 2500L.Jakis sunsun 650L Obieg: Eheim 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach