axela1 Zgłoś Napisano 11 Września 2012 (edytowane) znalazłem takiego! robala wygląda jak włochata gąsienica motyla, pod światłem jest ciemno fioletowy. Ktoś wie czy to dobre czy bee aa w dodatku nosi na sobie aiptasje niestety fotki marne i przy wyjmowaniu się pokurczył Edytowane 11 Września 2012 przez axela1 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axela1 Zgłoś Napisano 11 Września 2012 nikt nie wie co to może być?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 11 Września 2012 Jak przy "wyjmowaniu sie pokurczyl" to wsadz spowroten I daj fotke w pelnej okazalosci Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 11 Września 2012 dla mnie to glut na scianie w pokoju, kuchni i sypialni a tak powaznie to na oko wyglada na jakiegos slimaka nagoskrzelnego choc ostrosc albo nawet jej brak, w zasadzie wyklucza podanie dokladnej odpowiedzi Pozdro Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 11 Września 2012 Wygląda podobnie jak mysz morska tylko ta jest wielkości dłoni. Na ślimaka nagoskrzelnego nie wygląda no bo jakos nie widać przodu i tyłiu . Może włochaty chiton? o ile takie są? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArT Zgłoś Napisano 11 Września 2012 Też obstawiam chitona. Cytuj https://www.facebook...reaLordhowensis Kupię szczepki Acanthastrea Lordhorwensis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axela1 Zgłoś Napisano 11 Września 2012 (edytowane) wsadziłem go do sumpa ale zniknął między skałami wygląda dokładnie jak gąsienica motyla taksamo włochaty tyle tylko że fioletowy przud to to coś ma Edytowane 11 Września 2012 przez axela1 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axela1 Zgłoś Napisano 11 Września 2012 z tego co wypatrzyłem na wiki. to nie to czyli nie chiton najbardziej podobny do tego---ale cały fioletowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czadol81 Zgłoś Napisano 11 Września 2012 to moze masz motyle morskie - a na serio daj lepsza fote jak go zobaczysz jeszcze raz bo naprawde nie latwo to zobaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 12 Września 2012 (edytowane) Motyle morskie to chyba nie istnieją (bo czasmi ma wrażenie że w morskim wszystko mozliwe)- jeśli podobny do gąsienicy to jakiś wieloszczet albo ogórek morski, ale raczej nie da sie powiedzieć jaki to gatunek. Edytowane 12 Września 2012 przez TMK (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach