flimbooo Zgłoś Napisano 15 Września 2012 Witam Dopiero się uczę akwarystyki morskiej, i choć intruzami zidentyfikowanymi walczę zaciekle (aiptazja i globy) to mam kilka stworów niezidentyfikowanych. Proszę o pomoc co to za cuda i czy pożyteczne czy też do usunięcia. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. 1 Białe włukniste kulki. 2 Jakiś robak żyjący w skale. 3 Zielone kulki - można je zrognieść wylatuje jakaś ciecz.... wrrr :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosa46 Zgłoś Napisano 15 Września 2012 Kulek nie zgniataj bo rozpanoszy ci sie ten glon wszedzie.Delikatnie odsysaj i pozbądź sie ich z akwa.Białe i włókniste to jakas gabka mam ich pełno po nieoświetlonej stronie skały,niegroźne. Cytuj Jebao WP40,led 120W,T5 2x24 ,310 litrów + sump 96 litrów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AnT Zgłoś Napisano 15 Września 2012 (edytowane) Witam Dopiero się uczę akwarystyki morskiej, i choć intruzami zidentyfikowanymi walczę zaciekle (aiptazja i globy) to mam kilka stworów niezidentyfikowanych. Proszę o pomoc co to za cuda i czy pożyteczne czy też do usunięcia. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. no kolego ekipę masz przednią w okolicy napisz do nich zaproś na browarka i doradzą co i jak na żywo łatwiej niż "klepać na fortepianie " @inmar ,@Truskawa , @kmirko , @ Krzysiek26 masz tam godną ekipę daniel różyczek to masz pełno Edytowane 15 Września 2012 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubek_77 Zgłoś Napisano 15 Września 2012 a robal to nic innego jak wieloszczet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flimbooo Zgłoś Napisano 15 Września 2012 dziękuję za sugestie, a z tym robalkiem to...? pożyteczny czy do likwidacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 15 Września 2012 zostaw, wieloszczety sa OK no chyba ze Ci beda do lodowki zagladac Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho Zgłoś Napisano 16 Września 2012 U mnie zagladaja, porwaly kota. Cytuj Pozdrawiam ZHO http://www.akwa.aip.pl http://www.akwa.cba.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flimbooo Zgłoś Napisano 16 Września 2012 nie straszcie bo mam kota... jego też pożrą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach