lukaszra Zgłoś Napisano 20 Września 2012 Witajcie mam zaiar kupic 2 babki kopiace ktory gatunek lepszy ?? slyszalem ze strigata ale co ogladam jakis filmik to ta puelarris kopie a strigata sobie plywa hahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Signarus Zgłoś Napisano 20 Września 2012 Miałem te i te. strigata dużo więcej kopie jest żywsza ale minusem jest to że piasek będziesz miał wszędzie Osobiście polecam Strigate Cytuj Start 1.03.2012 250L + 96L sump, LR 18kg, LS 18kg, NJ3000, Schuran Jetskim 120, ATI 6x39w, Tunze 6045 i 6095 probiotyka z AF http://nano-reef.pl/...us/page__st__60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 20 Września 2012 Strigata bierze piach do pyska i pływa z nim rozsypując po akwa, a Puellaris kopie przy dnie, filmik w mojej stopce Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 20 Września 2012 kup sobie 2 puellaris , fajne babki , bedziesz z nich zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieczny Zgłoś Napisano 20 Września 2012 Mam puellaris i jestem zadowolony i polecam. Cytuj Pozdrawiam. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piostu Zgłoś Napisano 20 Września 2012 Tylko zanim kupisz pullearis to skombinuj sobie porządną koronę/inne zabezpieczenie krawędzi baniaka, bo te babeczki uwielbiają skakać jak się przestraszą. A są bardzo płochliwe .... naprawdę bardzo.... Cytuj Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 20 Września 2012 puellaris bym brał Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 20 Września 2012 Plochliwa zalezne chyba od okazu. Moja jest spokojna i nawet jak wkladam lape do akwarium nie chowa sie. Cieszy mnie to,ze nie zasypuje mi korali piachem tak jak ma to w zwyczaju strigata. Kopie przy dnie i caly piasek w akwa bialy :-) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piostu Zgłoś Napisano 20 Września 2012 To co napisałem wynika z moich doświadczeń z tym gatunkiem .... moją płoszył nawet ruch przed baniakiem zanim się światło włączyło .... I tak skakała że nawet zakrycie baniaka około 50 % powierzchni od góry potrafiła przeskoczyć.... 6 razy ją zbierałem z ziemi, niestety a 7 raz się spóźniłem. I jestem przed wyborem kolejnej koparki do siebie... Cytuj Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Signarus Zgłoś Napisano 20 Września 2012 Na początku miałem 2 puellariski i jedna mi wyskoczyła, też były płochliwe i tylko wystarczyło podejść do baniaka a one sp***rzały pod skałe natomiast strigate są żywsze tylko że chwytają piasek i roznoszą po całym baniaku ale po tygodniu jak ułożyły piach już było znośnie korale już się tak nie stresują no i przy nich mam dużo czystszy piasek ale to jest tylko takie moje skromne zdanie Cytuj Start 1.03.2012 250L + 96L sump, LR 18kg, LS 18kg, NJ3000, Schuran Jetskim 120, ATI 6x39w, Tunze 6045 i 6095 probiotyka z AF http://nano-reef.pl/...us/page__st__60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi Zgłoś Napisano 20 Września 2012 puellaris Cytuj 900 l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 20 Września 2012 ok dzieki chopaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lacmar Zgłoś Napisano 20 Września 2012 Puellaris....zdecydowanie polecam, kopie dosyc intensywnie ale nie roznosi piachu po calym akwa. Już kiedys taką miałem ale niestety wyskoczyła a dzisiaj właśnie jedzie do mnie nowa po długich poszukiwaniach. Robi naprawdę kawał dobrej roboty, przy piachu. Ale obowiązkowo szczelne przykrycie i nocne oświetlenie. Moja wyskoczyła w chwili jak poszedłem do drugiego pokoju po suplementy i nawet nie zauważyłem, a trwało to może minutę? Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach