sevcio Zgłoś Napisano 22 Września 2012 Witam, jak w temacie. Ustawione mam już oświetlenie automatycznego włączania ale za cholerę nie wiem jak mam ręcznie włączyć na przykład na chwilę świetlówkę. Przeleciałem już ze 100 tematów ale nic nie mogę wymyślić. W instrukcji napisali : UWAGA Istnieje również możliwość natychmiastowego uruchomienia świetlówek oraz wentylatorów w trybie pomijającym programowanie poprzez przytrzymanie przez ok. 1 sekund analogicznego przycisku programatora. Co to jest analogiczny przycisk programatora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaardai Zgłoś Napisano 22 Września 2012 Przycisk górny lub dolny Cytuj Moje morskie akwarium ReefMax - wyłączone 24.11.2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 22 Września 2012 (edytowane) Strzalka u gory to tylna swietlowka, a dolna strzalka to dwie switlowki z przodu. Trzymasz chwile i zapalasz lub wylaczasz. Sorry za dubla. Glupi smartfon. Edytowane 22 Września 2012 przez Ironista (wyświetl historię edycji) Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 22 Września 2012 Strzalka u gory to tylna swietlowka, a dolna strzalka to dwie switlowki z przodu. Trzymasz chwile i zapalasz lub wylaczasz. Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach