Tester Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Witam, Jako ze Futurama mi sie troche znudzila chcialem przypomniec sobie stary serial ktory kiedys lecial poznym wieczorem na Canal+. To byl serial animowany z kaczkami, to znaczy postaciami byli jakby ludzie ale byli stylizowani na kaczki z dziobami Bardzo slabo go zapamietalem, ale pamietam, ze mial dosc ostry zart. Ktos z Was zna polski albo angielski tytul? Pozdro Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 15 Października 2012 (edytowane) Geextah i Slax? Serial się chyba nazywał Xduckx... Edytowane 15 Października 2012 przez Radek Ch (wyświetl historię edycji) Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 15 Października 2012 nie nie, to byl bardziej w stylu wlasnie Futuramy albo Simpsonow. Rodzinka czy tez grupa przyjaciol... Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 15 Października 2012 myslalem juz, ze czegos mocniejszego szukasz bardziej nie pomoge Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Za moich lat szczenięcych nasza kochana TVP nadawała ciekawy francuski serial, "Zaginione światy Shagmy" bodaj się to zwało. Niby dla dzieci, ale na jego zrozumienie byłem zdecydowanie za mały. Kaczopodobne też były, a jakże - choć na bank nie o ten serial Ci chodzi. Pamięta jeszcze ktoś tę kreskówkę? Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biegala Zgłoś Napisano 15 Października 2012 ekstremalne kaczory ? Cytuj narodziny - wrzesień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Shagma byla cool Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biegala Zgłoś Napisano 15 Października 2012 (edytowane) a gdzie ta stylizacja na kaczki ps. w 6 sekundzie pojawil sie chyba wieloszczet. prosze o identyfikacje Edytowane 15 Października 2012 przez biegala (wyświetl historię edycji) Cytuj narodziny - wrzesień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Hrabia kaczula Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 15 Października 2012 nieeee - tamten serial byl typowo dla doroslych. Ostra kreska, prosta kolorystyka - nic z disneyowskich cukierkow znalazlem: http://en.wikipedia....kman#Characters tyle ze nie wiem czy to mi sie bedzie jeszcze podobalo Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach