dzym Zgłoś Napisano 16 Października 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2t6vW3IY04A Cytuj Było 340 litrów: http://nano-reef.pl/...042#entry344042 Obecnie (zdjęć na forum nie ma): 600 litrów słonej wody. Skała: 20kg, Piasek: 10kg albo i mniej. Korale i ryby: kolorowe; Światło: ATI 8x54W T5; Odpieniacz: Vertex Alpha 250; Obieg: RD6500; Cyrkulacja: ciągle za mała ale markowa ; Sól: Red Sea (niebieska) + Balling z Trace Elements od FM i węgiel ale to dla właściciela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Umiejętności to jedno a drugie to stan umysłu - oni mają jedyny w swoim rodzaju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregor.gg Zgłoś Napisano 16 Października 2012 goscie sa zjebiscie rozciagnieci i maja niesamowita rownowage,normalnie szal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pomidor1 Zgłoś Napisano 16 Października 2012 A tu mój sąsiad nie taki jak tamci ale tego gościa znam i wiem co potrafi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fido Zgłoś Napisano 16 Października 2012 tylko pozazdroscic wiem co by sie stalo z moimi stawami gdybym czegos takiego sprobowal.....BUM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biegala Zgłoś Napisano 16 Października 2012 moj brat tez potrafi ... choc nie tak na pewno Cytuj narodziny - wrzesień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 16 Października 2012 cos jak w Assasin's Creed Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Kamil, a masz film z tego pomieszczenia? Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Nie mam Ale sam tak kiedyś wpadłem ze strychu do kuchni na wiosce, jedną nogą. Więc w zasadzie jestem jedną nogą parkourowcem Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 16 Października 2012 A tu mój sąsiad nie taki jak tamci ale tego gościa znam i wiem co potrafi IMHO lepszy od Rosjan - nie ma do dyspozycji tyle miękkiego śniegu na lądowanie. Jakbym miał 3-4m zaspy śniegowej pod d*pą, to z 3 piętra sam bym skoczył Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Znam jednego co w Milowce z okna w snieg glowa w dol wyskakiwal Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach