Kamila 27G Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 Moi drodzy dobieram oświetlenie do akwarium,jeden z forumowiczów podsunoł mi pomysł by pożyczyć od kogoś świetlówki i w ten sposób dobrać odpowiednią barwę Więc jeśli jest ktoś kto mógłby mi pożyczyć taką świetlówkę to znacznie ułatwi mi to pracę... Niewiem czy to dobry pomysł,ale kto nie próbuję ten nie wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W32darWin Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) Jak bys byla z Wrocka to dalbym Ci swietlowki ktore mi zostaly. PS. nie napisalas jakie:) (edit zauważelem w tagu ze 39) Pozdrawiam Edytowane 20 Listopada 2012 przez W32darWin (wyświetl historię edycji) Cytuj START 12.12.2013 - 180L z panelem 70x70x45, odpieniacz DIY a'la midi flotor ale.... na igle AB 2000/1 , ATI Sunpower 6x24T5 + 9W LED china blue, betonowa skała DIY, AllInOne w reaktorze DIY, baniakiem kręci jebao WP-25 i koralia 2800. http://nano-reef.pl/...0l-betonowisko/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 Jaką świetlówkę? Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila 27G Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) potrzebuję białej i różowej jakby była niebieska to też chętnie.. może uda wykąbinować się coś z czego będę zadowolona t5 4x39w dł 91cm no,tak .. kto by tam pożyczył... jakbym 3 stówki wyłożyła..znaleźli by się chętni Edytowane 21 Listopada 2012 przez Kamila 27G (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekSz Zgłoś Napisano 24 Listopada 2012 Ja Ci pozycze. Mam taka imitującą figi purple. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila 27G Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 Tomek... ps.forumowicze nie gniewajcię się za ostatnie zdanie to nie ma brzmieć jak złośliwość pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 oj tam oj tam, po prostu Tomek chce Ci pozyczyc swoje rozowe figi Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila 27G Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) przepraszam..ale czy nabijacie się ze mnie ???? nazw światełek to ja nie znam..i niewiem kiedy żartujecie a kiedy piszecie poważnie. chodzi o fiji purple t5 ? Edytowane 25 Listopada 2012 przez Kamila 27G (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 Ja Ci pozycze. Mam taka imitującą figi purple. Podobną do tej: http://www.aqva-light.pl/shop.php?UID_c=9e1cc419d4f2&UID_p=5bff92053c50&UID=4b02be27de2a Cytuj "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila 27G Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekSz Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 Po 22.00 moj angielski przybiera przerozne formy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila 27G Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 (edytowane) Małe jest piękne Po obejrzeniu Tomkowego akwarium stwierdzam,że poniosłam klęskę oświetleniową... te barwy..oczu nie można oderwać..a u mnie w akwarium porażka..... szaro buro i ponuro... Małe jest piękne Po obejrzeniu Tomkowego akwarium stwierdzam,że poniosłam klęskę oświetleniową... te barwy..oczu nie można oderwać..a u mnie w akwarium porażka..... szaro buro i ponuro... I co najważniejsze Bardzo dziękuję Tomkowi za szczepki które otrzymałam zupełnie za darmo aha..figi gdzieś się zagubiły więc nie będą świecić Jeszcze raz dziękuję Edytowane 26 Listopada 2012 przez Kamila 27G (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila 27G Zgłoś Napisano 30 Listopada 2012 świetlówki mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach