Greg87 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2012 Witam zauważyłem dziś po pracy ze pojawiły sie jakieś białe plamki na szybie i nie wiem co to jest co gorsze one sie chyba poruszają co chyba nie jest normalne proszę o pomoc bo nie wiem co mam robić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2012 założe się że meduzy...tak miałem, znikną niedługo Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg87 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2012 założe się że meduzy...tak miałem, znikną niedługo Myślisz ze to mogą być meduzy bo jest tego w ciul i jeszcze trochę akwa na niewiele ponad miesiac i trochę mnie to przerazilo co dziś zobaczyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qrtowa Zgłoś Napisano 25 Września 2014 (edytowane) dokładnie spotkało mnie to samo, jakieś białe a la owsiki...jest tego coraz więcej, czy to dobrze? Edytowane 25 Września 2014 przez Qrtowa (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość michalfa Zgłoś Napisano 25 Września 2014 U mnie sobie hasają w miejscu gdzie szyba już lekko zaczyna si obsypywać. Po wyczyszczeniu znikają aby powrócić gdy szyba znowu zaczyna zachodzić. Małe białe ruchliwe kropeczki, nie zauważyłem negatywnych działań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 25 Września 2014 bez zdjec to mozemy sobie gdybac Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymek123456 Zgłoś Napisano 25 Września 2014 hahah rownie dobrze moga to byc wikrki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garnet Zgłoś Napisano 25 Września 2014 W moim wątku jest zdjęcie to sobie porównaj czy to coś takiego. Tez mi mówiono że to meduzy. Pojawia się i znika. A przy czyszczeniu szyby błazny mają wyzerke Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj http://truckerirafa.blogspot.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach