thomas kay Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2012 kilka tygodni temu zamówiłem podkładkę piankową(taką szarą) pod akwarium 70x40x40 ale jej nie zmierzyłem przy odbiorze, teraz mierze a ona ma tylko 39,5x69,5 i teraz lipa bo z kazdej strony troche szkło wystaje, nawet przygnieciona ciezarem jest o jakies 2mm z kazdej strony za krotka. czy moze z tego powodu wystapic jakies dodatkowe naprezenie w szkle? czy raczej nie powinno to byc problemem? Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2012 Nie powinno być problemu. Ja ze swoim jeździłem po podkładce wyrównując, i tak wyrównałem że w jednym miejscu przesunął mi się podkład o prawie centymetr. Akwa zalałem i już nie mogłem tego odwrócić. Stoi do dziś i spoko. Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2012 udało mi się na szczęście załatwić sobie nowa tym razem troche wieksza, takze problem sie rozwiazal Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach