minio_p Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2012 Witam. Mam problem z przymocowaniem szczepek umieszczonych na podstawkach w kształcie grzybka. Czy jest jakiś bezpieczny sposób na usunięcie nóżki, tak aby pozostał tylko płaski "kapeluszl", który można łatwo przykleić do skały. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinM Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2012 metalowymi cążkami do cięcia kabli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minio_p Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2012 A jak taki sprzęt wygląda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinM Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2012 w każdym sklepie z narzędziami dostaniesz. klapcęgi do cięcia drutu lub kabli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawcio1980 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2012 ja odcinam malutkim brzeszczotem o takim np. http://allegro.pl/pila-do-metalu-150-mm-top-tools-i2808741878.html Cytuj zoasy to kwintesencja koralowców solanka ponownie kreci się od czerwca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2012 (edytowane) w każdym sklepie z narzędziami dostaniesz. klapcęgi do cięcia drutu lub kabli "klapcęgów" to chyba nigdzie nie kupi, ale obcęgi na pewno w każdym sklepie Edytowane 8 Grudnia 2012 przez Ironista (wyświetl historię edycji) Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinM Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2012 "klapcęgów" to chyba nigdzie nie kupi, ale obcęgi na pewno w każdym sklepie profesor Miodek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minio_p Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2012 Dziękuję za rady. Kupiłem już obcęgi do drutu czołowe. Tną bardzo dobrze. Przeprowadziłem już operację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
october_rust Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2012 ja tam do tego kupiłem sekator:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach