michal98 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2012 syn 13 lat córka 10 lat tylko nie piszcie że dla niego "gry " bo jeszcze trochę to pójdzie na odwyk no to dawać propozycje Cytuj akwarium 60x60x60 + 50l sump, odpieniacz DELTEK SC1350 lampa led 130W, biopellets http://www.nano-reef...m=posts&q=32943 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2012 kumpel kupil zonie odpieniacz zapakowal i oboje sie jie moga doczekac a powaznie to dla dzieciakow odkrylem ostatnio rewelacyjne zabawki z serii: maly chemik mlody elektronik maly robotyk budowniczy pojazdow switne polaczenie nauki z zabawa. przekladnie, silniki, zmieniajacr kolor odczynniki. wszystko opisane prosto i zrozumiale. godziny zajecia dla dzieciakow a mimowolnie zdobyta wiedza - bezcenna. dla dzieciakow od 7 roku zycia. naprawde rewelacja. pierwszy raz nie szkoda mi ani grosza na "zabawki" Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2012 Dla syna może Lego Technic lub MIndstorms? I Tata będzie miał zajęcie:) Z córką gorzej:( Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2012 Bilety do paryza i disneylandu dla wszystkich. Dzieci, mama i tata beda szczesliwi:rolleyes: tapatalk Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2012 Mój (7,5 roku) dostał grę "Talizman" (dawna Magia i Miecz). Choć ja chciałem trzecie akwarium postawić,.... Nie przeszło. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość edi Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2012 Podaj jeszcze ile na taki prezent chcesz przeznaczyć. Dla córki to może torby,plecaki do malowania, pierze się to i znowu można malować. Na allegro jest tego w cholerę, zona kupiła. I po koralowcu dla każdego wesołych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas.piotr Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2012 mam nadzieję że za to nikt mnie tu nie zlinczuje, syn jest w takim wieku ze albo gra albo ... więc. bardzie tradycyjnie http://www.rctrax.pl/product/Maverick-Strada-XT-Evo-110-nastepca-HSP-BLADE-SWORD-BRONTOSAURUS/?id=428 oraz .. http://sensus.pl/ksiazki/facet-z-jajami-wszystko-co-musisz-wiedziec-na-temat-stawania-sie-mezczyzna-seksualnie-atrakcyjnym-dla-kobiet-tomasz-marzec,facjaj.htm córka kosmetyki do makijażu jeśli jest na tym etapie, wymarzony ciuch taki na który tata do tej pory zgody nie chciał wyrazić itp. tu wszystko zależy od etapu na którym jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2012 Mały chemik skojarzyło mi się z filmem "JOB Czyli ostatnia szara komórka", w scenie co się choinka pali haha A tak na poważnie na poprzednie święta moja Mamusia kochana sprezentowała mi pod choineczke X-box-a 360 z kinektem dosyć fajna konsolka, i chociaż dzieciaki się ruszają, a nie siedzą i nawalają na klawiaturce przed monitorkiem, w tym roku ja osobiście poprosiłem o Reef-max-a Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 Dzieci to najbardziej lubią koperty z sianem , ale możesz jeszcze dać jakieś drobiazgi żeby łyso nie było. Możesz też coś z ubrania kupić - jak młody lubi sport to jakiś polar,spodenki itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 nie ma nic gorszego niz dostawac w prezentach ubrania od rodzicow, do dzis pamietam koszmarne ubrania w ktorych trzeba bylo chodzic aby nie zrobic przykrosci rodzicom. czasy sie szybko zmieniaja i to co nam sie wydaje modne to mlodzi juz na tylek nie zaloza! Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 no problem jak co roku. Najgorzej na ostatnia chwile bo to słono kosztuje. Z nietrafionych prezentow jakie mozecie zrobic to kawiarka ekspres na naboje To takie zniewolenie obdarowanego Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jader Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 The horror! The horror! Cytuj miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach