luft Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2013 Jest noc, euphyllie pochowane, czyszcze sobie szybe a tu patrze, ze Ocelaris "mulda" tipy euphylii, w ktorej sie kokosi za dnia. Mulda czyli plywa i wklada sobie do gęby kulki korala i wypuszcza. Ktos mi naukowo wyjasni tą czynność? pozdrawiam luft Rozładowanie stresu? Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2013 Gra wstępna U mnie było tak samo jak moje błazny przeprowadzimy się właśnie do euphylii. I robiły tak przez kilka dni - kiedyś czytałem że w taki sposób mogą przyzwyczajać swoją skórę do oparzeń euphylii. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwarystka Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2013 U mnie jest to samo za dnia nemok mieszka w euphylii i chwyta jej ramiona pyszczkiem i wypluwa Cytuj 22.10.2014 Mg-1350, Ca-440, KH-8,6, NO3-0, PO4-0,22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golob1210 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2013 ja mam identycznie ale w rhodactisie,moje ocelarisy olewaja euphilie Cytuj Reefmax - T5 2x15k Sylvania Marinestar + 1x Giesemann Actynic+ + 40w LED Royal blue, Odpieniacz Hydor slimskim nano 135.35, Jebao RW4 + JVP 110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazek.z.lasu Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2013 Jest noc, euphyllie pochowane, czyszcze sobie szybe a tu patrze, ze Ocelaris "mulda" tipy euphylii, w ktorej sie kokosi za dnia. Mulda czyli plywa i wklada sobie do gęby kulki korala i wypuszcza. Ktos mi naukowo wyjasni tą czynność? luft jest noc , ach zerknę sobie co tam na nanoreef , wcinam orzeszki , czytam niezrozumiały tytuł tematu o jakichś muldach , wchodzę , czytam i parskam śmiechem na monitor , znowy nieoceniony moderator "luft" nasmolił przezabawnie infantylny temat , jest ok , tak trzymać , nie zestarzejemy się jeśli będziemy o każdej ładnie oddanej kupce przez ocellarisa informować wszystkich na forum . idę po ściereczke - muszę posprzątać biurko i wyczyścić monitor . pa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwarystka Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2013 To tak jak moje olewają ukwiał, wolą zoasy i euphyllie Cytuj 22.10.2014 Mg-1350, Ca-440, KH-8,6, NO3-0, PO4-0,22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach