zulus Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2013 Skulił się, schował polipy i błyszczy jak wypolerowany łeb kojaka. Wszystkie parametry ok. Mam jedynie plagę dino ale jego nie ruszają. Wcześniej zaczął się dzielić. Podzielił się do połowy i podziałał się zatrzymał. Co się może dziać? Cytuj Wysłane z mojego PC chłodzonego wodą przy pomocy zwykłej przeglądarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2013 Nic, pewnie zrzuca skórę miekasy skórzaste tak maja co jakiś czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biegala Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2013 nie martw sie. ja tak mialam ostatnio. mialam chyba stan przedzawalowy ... poczytalam forum i sie uspokoilam. po kilku dniach wszystko wrocilo do normy NIE MARTW SIE Cytuj narodziny - wrzesień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZenonPL Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2013 Dokładnie. Jeśli łeb mu błyszczy to na 100% zrzuca skórę. Cierpliwości, może mu to zająć i dwa tygodnie. Pytonga tak łatwo nie zabijesz, pewnie i w kiblu by żył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zulus Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2013 Dzięki to mnie uspokoiło. Cytuj Wysłane z mojego PC chłodzonego wodą przy pomocy zwykłej przeglądarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solo123 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2013 moj nawet obraził sie na mnie przez 2 miesiace nie rozkładał sie nic a nic zmarszczony tylko na skale był juz myślałame ze po nim ale rozwinał sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawcio1980 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2013 mozesz mu pomoc dodajac do wody troche jodu Cytuj zoasy to kwintesencja koralowców solanka ponownie kreci się od czerwca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach