oki1234 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2014 Cześć.Bardzo miła obsługa . Niema dużego wyboru w Głogowie , ale zawsze może ściągnąć z polkowic na drugi dzięń . POLECAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki1234 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 W sklepie Nemo w Głogowie Łukasz zmienił akwarium na ok.500l zamiast reefmaxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2014 ktoś wie jak to tam teraz wygląda? zwłaszcza Polkowice Dzięki BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 10 Lutego 2015 Głogów ul.Galileusza 18 pawilon Polkowice kurcze zaraz gdzieś sprawdzę Ten adres nadal aktualny? Coś jeszcze poza tym w Głogowie jest do sprawdzenia? Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joopa Zgłoś Napisano 10 Lutego 2015 Adres aktualny, wybierasz się do Głogowa ? akwarium 100x55x45; lampa Ati sunpower 6x39; obieg Tunze Silence 1073.020; cyrkulacja 2x6055, odpieniacz DYI BK160 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 10 Lutego 2015 Tak dzisiaj po południu startuje. Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malcik24 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2015 planujesz coś konkretnego kupić w Głogowie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 10 Lutego 2015 Mam wyjazd służbowy i jadę do Głogowa dlatego pytam czy aktualne. Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoQł Zgłoś Napisano 10 Lutego 2015 To niedaleko jakies 20km. masz Polkowice tam maja wiekszy zbiornik niz w Glogowie. Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2015 W Polkowicach byłem przedwczoraj. Zbiornik z morszczyzną pusty, tak że w tej chwili morskie mają już chyba tylko w Głogowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
88lukasz Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2015 W Polkowicach chwilowo musieliśmy zlikwidować korale ze wzgledu na remont lokalu i w obawie o korale chwilowo nie sprowadzamy na polkowice , zapraszamy zato do Głogowa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2015 W Polkowicach chwilowo musieliśmy zlikwidować korale ze wzgledu na remont lokalu i w obawie o korale chwilowo nie sprowadzamy na polkowice , zapraszamy zato do Głogowa . Proszę napisać kiedy ruszycie z morszczyzną znowu. Do Wrocławia mam lepszy dojazd niż do Głogowa, ale za to Polkowice już całkiem całkiem BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
88lukasz Zgłoś Napisano 2 Września 2015 Myśle że pod koniec przyszłego miesiąca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
88lukasz Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 W Polkowicach ryby już są w sprzedaży , a w Głogowie leje się woda do regału na ryby 3*200l plus sump Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaardai Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2016 W Polkowicach ryby już są w sprzedaży , a w Głogowie leje się woda do regału na ryby 3*200l plus sump Jakie ryby są w Polkowicach aktualnie? A kiedy i jakie będą w Głogowie? Moje morskie akwarium ReefMax - wyłączone 24.11.2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
88lukasz Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2016 labroides dimidiatus Acanthuru tennetii acanthurus pyrofeus Acanthurus nigrofuscus brzydale chromisy nemateleotris decora nemateleotris magnifica Esceniusy rózne gatunki Naso Lituratus kolejna dostawa przyszły tydzień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymonek2008 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2016 Witam z korali co jest dostępne w Polkowicach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joopa Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2016 Byłem we wtorek, jest hepatus, magnifica i chyba nic więcej. akwarium 100x55x45; lampa Ati sunpower 6x39; obieg Tunze Silence 1073.020; cyrkulacja 2x6055, odpieniacz DYI BK160 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obione81 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2016 No niestety szału w Głogowie niema, a szkoda bo już kilka osób zainteresowanych morszczyzną jest. Łukasz zbiornik też masz dający możliwości, tylko z ofertą cieniutko, no i bez urazy ceny też mogłyby być trochę niższe. "LUDZIE TO NIE WIEDZĄ JAKIE SIŁY DRZEMIĄ W NATURZE" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obione81 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2016 Poprawka, jak wcześniej miałeś ceny wysokie tak pod dzisiejszych odwiedzinach nie wiem skąd bierzesz te ceny kolego ale z takim podejściem życzę powodzenia w sprzedaży. Małe chromisy po 45 zł ? chłopie zejdź na ziemię ! "LUDZIE TO NIE WIEDZĄ JAKIE SIŁY DRZEMIĄ W NATURZE" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1kubus Zgłoś Napisano 11 Października 2016 Jak dla mnie najgorszy zoolog w jakim byłem. Oferta kiepska, wiedza sprzedawcy 3/10, ceny o wiele za duże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
latos84 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2017 Cześć! Wybieram się na zakupy do Głogowa w najbliższym czasie. Jestem ciekawa, czy sklep dalej trzyma poziom sprzed kilku lat ( o czym świadczą wcześniejsze wpisy)? Planuję większe zakupy (zarówno ryb i korali) i fajnie jakby zwierzaki były w dobrej formie jeszcze długo po zakupie. Pozdrawiam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach