krzys33 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2013 Witam mam do sprzedania Ślimaki turbo,około 100 sztuk,cena 8 zł.za sztukę.przy zakupie powyżej 10 sztuk gratis 2 szt.Sorki za fotki ale lepiej nie potrafię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edek Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2013 Witam mam do sprzedania Ślimaki turbo,około 100 sztuk,cena 8 zł.za sztukę.przy zakupie powyżej 10 sztuk gratis 2 szt.Sorki za fotki ale lepiej nie potrafię Wysyłasz ? 500 litrów uruchomione 07.2010 3xPS100W cyrkulacja:2xjvp102,tunze 6105,obieg NewJet6000,odpieniacz SC2060 350 litrów 3-letnie Reefmax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzys33 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2013 Wysyłam na odpowiedzialność kupującego ale tylko poczta lub kurier.Na wysyłkę konduktorską nie mam czasu Jak coś to pisz na priw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzys33 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2013 Aktualne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzys33 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2013 Ponawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amldawid Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2013 turbinki przyjechały całe i zdrowe:)) juz śmigają w akwarium:) Gorąco wszystkim polecam, Krzyśku jeszcze serdeczne dzięki za sprawną przesyłkę i gratisy:) 160x80x60wys, sump 250l, odpieniacz Skimz Monzter na 2 pompacj, pompa obiegowa jebao marine aqua, jebao wave box wp-40,jecod RW-15 ,2xJVP-102,tunze 6105 turbele stream x2 + multikontroler, światło ATI Sunpower 8x54 i Diuna 10x54w 15000k, 3x pompy dozujące Johnlen, lampa UV,biopellets Twistman na 2 pompach ,dolewka tunze Osmolator 3155.000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzys33 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2013 Panie i Panowie jeszcze zostało 50 szt.Więc zapraszam do zakupów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzys33 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Panie i Panowie w związku z licznymi zapytaniami o wysyłkę to wysyłam tylko PKS-em jeśli jest bezpośrednie połączenie z Tarnowskimi Górami lub Gliwicami,Bytomiem.Wysyłałem tak parę przesyłek w ostatnim czasie Jak ktoś by chciał to mogę przywieść na zlot do Katowic. Edytowane 28 Stycznia 2013 przez krzys33 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
morszczak147 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2013 daj adres i tel na priv jutro pojade po 5 szt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzys33 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Aktualne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzys33 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Aktualne Teraz jak temperatura poszły do góry mogę wysłać kurierem lub pocztą Edytowane 31 Stycznia 2013 przez krzys33 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzys33 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Jak ktoś jeszcze zainteresowany to jeszcze trochę sztuk mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombsheep Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pppp Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Ślimaki dojechały szczęśliwie. Dziękuję za gratisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieczny Zgłoś Napisano 6 Lutego 2013 Ślimaki dojechały całe i zdrowe dzięki za gratisy. Pozdrawiam. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombsheep Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 witam sa jeszcze jakies ślimaczki do sprzedaży?? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach