danielgti Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 Jak w temacie Chcę umieścić grzałkę w kaskadzie - 25W ewentualnie 10W ale obawiam się że może być mała (Kostka AE 30l) Czy ktoś sprawdzał jaka grzałka się zmieści ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2013 AE robi takie płaskie małe grzałki widziałem na forum że ktoś to trzymał w FZN3. Ale wydaje mi się że to przerost formy nad treścią. Filtr nawet słaby jest na media filtracyjne a nie na grzałkę. Co Ci z filtra w którym połowę miejsca zajmuje grzałka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swish Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2015 Witajcie Przepraszam za odgrzewanie tematu, ale zdecydowałem o umieszczeniu grzałki w tym filtrze, niepokoi mnie jednak jej bliskość z plastikiem obudowy filtra, czy ona się nie spali? Jest tak jak na zdjęciu i pytanie, czy można w tej komorze jeszcze oprócz niej coś włożyć? np jakieś media filtracyjne, których nie ma w komorze drugiej. Wiem, że niektórzy z Was mają doświadczenie w tym temacie, proszę o sugestie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Areya Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2015 Myślę, że się nie spali. Ostatecznie jakby ryba jej dotknęła, to też nie zostanie od razu ugrillowana. Ale to tylko moje zdanie Cytuj Tak było.. Tak też było.. __________________________________________________________________________________________ AKWARIUM: Red Sea Max 250 Żywa skała ok. 8-10kg, MarcoRocks ok. 15kg, Nature's Ocean Live Sand (9kg). CYRKULACJA: Jebao RW-4 + Tunze Turbelle NanoStream 6025 + Jecod DC3000 i NJ1200 w panelu ODPIENIACZ: Stockowy RSM OŚWIETLENIE: Stuningowana pokrywa, 216W na ledach (w tym kolor) + sterownik by Morświn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach