Zakus Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Czesc, Czy ktos uzywal moze preparatu FaunaMarin "Carbonat Mix, balling light"? Potrzebuje podniesc Kh z 6.1 w reefmaxie i nie wiem jak to dozowac. A nie moge znalezc konkretnego opisu dawkowania... Thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minio_p Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Ja polecam Coral Builder Kenta http://erybka.pl/product-pol-1349-Kent-Coral-Builder-250-g.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Kup sode oczyszczona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witek2000 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 Przepraszam -podepne sie pod temat tyle ,ze "w druga strone"... Jak zbic Kh? Mam duzo za wysokie -sa jakies preparaty? pozdr W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minio_p Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 A jakiej soli używasz? Jakie jest to wysokie i czym robiłeś pomiary? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witek2000 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 mam reaktor i niestety kh poszybowalo -teraz podmianami staram sie zbic kh -ale moze jest cos z chemii na rynku... ? pozdr W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 mam reaktor i niestety kh poszybowalo -teraz podmianami staram sie zbic kh -ale moze jest cos z chemii na rynku... Przestań dozować to samo szybko spadnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witek2000 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2013 to ja wiem;) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach