tomaszek300l Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Witam mam zamiar zalozyc akwarium morskie i kompletuje sprzet prosze o podpowiedz jaki odpieniacz? zaznaczam ze bedzie w akwarium w sypialni i wazne zeby byl cichy zastanawiam sie nad Tunze Doc Skimmer 9410 i co najwazniejsze do 1500zl max Dziekuje za podpowiedz Pozdr. Edytowane 4 Lutego 2013 przez tomaszek300l (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Insider Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 apf600 spokojnie starczy Cytuj 400l,BM 250,2x250HQI+4x54w t5,3x6095, dsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MixEEr Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) napisz do kogoś z forumowiczów kto robi odpieniacze, dostaniesz odpieniacz klasy bubble king, za duuuużo mniejsze pieniądze : pozdrawiam Ps. np. sebastek Edytowane 4 Lutego 2013 przez MixEEr (wyświetl historię edycji) Cytuj TOTM ---> http://reefhub.pl/mikolaj-szostak-mixeer-1000l-z-myslenic/ Moje akwarium ---> http://nano-reef.pl/...120#entry664781 Mój kanał Youtube ---> http://www.youtube.com/user/mixeer0700 SPRZEDAM SPRZĘT PO LIKFIDACJI AKWA ---> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 vertex omega 150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reefbos Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 Azoox ma rację. Omega 150 powinien się pokazać w Polsce lada moment. Na amerykańskim rynku jest od stycznia i ma dobrą opinię, choć podobno jest w całości chiński (?) i stąd spodziewana niska cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 Dokładnie za 2 tygodnie będą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reefbos Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 Dokładnie za 2 tygodnie będą Możesz potwierdzić, że to "chińczyk"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 Możesz potwierdzić, że to "chińczyk"? Nie rozumiem pytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madchicken Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Używany Deltec APF600 i jeszcze Ci kasy starczy na coś ekstra. Teraz doczytałem, że do sypialni to może być trochę za głośny, mój kolega kupił ostatnio Reef Octopusa i jest o klasę cichszy niż APF. Edytowane 4 Lutego 2013 przez madchicken (wyświetl historię edycji) Cytuj Zbiornik 250l + sump 40l, 35kg LR, 200W LED, Cyrkulacja 2x tunze6045. Algescurber, Odpieniacz Deltec APF600, OC3500, Reszta w budowie;-) www.toronegro.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reefbos Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 Nie rozumiem pytania W całości wykonany w Chinach z tamtejszych materiałów dla Vertexa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 4 Lutego 2013 Przyznam sie że nie mam pojęcia . Ale podobno materiały są dobrej jakości . tutaj filmik z działania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach