lukaszra Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 na miedzyanrodowym napisali ze to gabki wiec wszyscy sie zgadzaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 Juz gdzies pisalismy o tym. Mam caly oodpieniacz w tym;) Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 U mnie w sumpie od zawsze rosną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 U mnie w sumpie od zawsze rosną sie nie madrzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziq Zgłoś Napisano 26 Lipca 2013 Cześć, Chłopaki pomóżcie w identyfikacji. Wygląda to jak biała kulka z odstającymi białymi nitkami. Przyczepiło się do skałki. Jak na razie nie ruchome Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 26 Lipca 2013 Było milion razy na forum o tej gąbce. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach