Ordinary Zgłoś Napisano 14 Lutego 2013 Znalazłem na allegro tani filtr RO+DI: http://allegro.pl/filtr-osmoza-akwarystyczna-ro4-z-demineralizator-i3031106598.html Różnica 60zł w porównaniu z innymi - co o nim powiecie? Będzie dobry, czyli prawie niczym się nie różni od tych droższych czy coś z nim jest nie tak? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, 4 sztuki tylko są dostępne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 14 Lutego 2013 Miałem taki filtr ok 5 mies i było ok tylko żywice trzeba często zmieniać to jest mały pojemnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ordinary Zgłoś Napisano 14 Lutego 2013 Wymiana tej żywicy to jest jakiś kłopot? Czy bez problemu można sobie poradzić? Druga sprawa - to na ile taka żywica w tym pojemniku wystarcza oraz ile średnio kosztuje odpowiedni rodzaj żywicy? (zapewne głupie pytanie ale cóż..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 14 Lutego 2013 Wymieniasz co ok 2 miesiące bez najmniejszego kłopotu. Koszt to 35zł/l czyli starcza na 2 razy Nie ma głupich pytań ale czasem warto samemu pogooglować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ordinary Zgłoś Napisano 14 Lutego 2013 Dzieki W takim razie zamawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodoMALBORK Zgłoś Napisano 16 Lutego 2013 Posiadam właśnie taki filtr RO. Jedyny minus to taki, że trochę powoli czysta woda z niego kapie. Za to brudna leci całkiem całkiem. Nie wiem czy tak powinno być, ale z tego co czytałem to wszystko się zgadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach