CNCRob Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 To tylko u mnie tak pokazuje tapatalk czy kilka osób ma ten sam avatar co Skoczek? Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 kto np ? Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 Jak mi sie trafi to wrzuce nicki. Teraz nie pamietam ale dzis trafiłem dwie osoby. Jedna juz widzę od kilku tygodni z tym samym avatarem. Myślałem, ze jakiś blad systemu ale to nie znika. Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 Często siedzę na tapatalk'u i nic takiego nie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 Pokazało sie? Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 http://nano-reef.pl/topic/54434-co-to-za-grzybek Czyli tylko u ciebie na TT, u mnie na kompie i na moim jabłku z TT jest ok Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 http://nano-reef.pl/...o-to-za-grzybekCzyli tylko u ciebie na TT, u mnie na kompie i na moim jabłku z TT jest ok Wszedłem na linka jaki dałeś i mam Twoje avatary używam tapatalk 2. Przesladujesz mnie Kolejne cos tu jest nie tak Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 to dopiero wazelina wszedzie zdjecia admina hehehe Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 Na multikontach jedzie Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 Dal sobie wreszcie sweet focie i patrzcie jakie ma wziecie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 Kto tu kurde ma "słit" focie Debi ? Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 25 Lutego 2013 I kto tu ma wziecie,Skoczku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 DebMat i SkoczekPL za off-topa zaraz dostaniecie Ostrzeżenie Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miklas Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 Może spróbuj zaktualizować do najnowszej wersji. U mnie wszystko jest ok w wątkach, których screeny wklejasz. Pozdrawiam, Marek (z tapatalk) Cytuj 294l + 170l sump: około 370l w obiegu; Odpieniek na pompie Tunze 9420 by DarekB30 fi 200; obieg NJ 3000; 2x Tunze 6055 + singlecontroler, 240W LED CREE DIY; 31kg LR; 18kg LS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 Może spróbuj zaktualizować do najnowszej wersji. U mnie wszystko jest ok w wątkach, których screeny wklejasz.Pozdrawiam, Marek (z tapatalk) Tapatalk 2 dopiero wyszedł i mam najnowsza wersje jaka jest. To samo z IOS. Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miklas Zgłoś Napisano 26 Lutego 2013 A to nie wiem, ja mam na Androidzie ver. 2.4.13 więc już w wersji 2 jest dłuższy czas. Cytuj 294l + 170l sump: około 370l w obiegu; Odpieniek na pompie Tunze 9420 by DarekB30 fi 200; obieg NJ 3000; 2x Tunze 6055 + singlecontroler, 240W LED CREE DIY; 31kg LR; 18kg LS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach