Tester Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2013 w UK nie ma Banku "Barclay's Bank Of London®" Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2013 Ja dziwnym trafem zawsze mialam dziadka z Nigerii?!! może przyciągasz takich do siebie Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Enia Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2013 Nie wysyłaj.Na 100% oszustwo!Znajomy dokładnie w ten sam sposób dał sie naciągnąć.! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryz Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) W żadnym wypadku nic nie wysylajNigeria to na 100% oszuści Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez andryz (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomm Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2013 Inny przykład, również z allegro, propozycja okazyjnej transakcji sprzedaży auta. Z opcją oddania auta i zwrotu środków! Witam ponownie, Samochód i wszystkie dokumenty sa zamkniete w Port Dover gotowy do dostawy, juz podpisal kontrakt z AirCargo LTD i zaplacilem wszystkie podatki i mam zadnego interesu w utraty tej kwoty pieniedzy. Samochód jest gotowy do dostawy w dowolnym miejscu (bezposrednio pod wskazany adres). Jest to jedyny sposób i moim jedynym stanem, w tej transakcji. (JESLI NIE zgadzasz sie z warunkami transakcji, PROSIMY NIE Domagaj z innymi rozwiazaniami jak mam duzo innych potencjalnych nabywców.) Warunki transakcji: Oto jak chce isc na dostawy i platnosci za samochód, który bedzie przez AirCargo LTD, a takze daje mozliwosc wgladu do samochodu, zanim otrzymam zaplaty za nia. Wyjasnie Ci krok po kroku jak to bedzie dzialac. 1) Przede wszystkim musisz wyslac mi swoje dane wysylkowe (imie i nazwisko i adres). 2) Po otrzymaniu informacji wysylki, pójde do AirCargo LTD i zostawic samochód na swoje nazwisko i adres jako zamierzonego odbiorcy. 3) AirCargo LTD sprawdzi samochód, równiez dokumenty prawne, aby zobaczyc, ze wszystko jest OK z nim. 4) otrzymasz powiadomienie z AirCargo LTD jako potwierdzenie, ze samochód jest w ich opieka, a takze, ze samochód zostal przetestowany przez nich. 5) Po tym, trzeba bedzie wyslac wplaty zaliczki jako gwarancja. (Nalezy przeslac depozyt w wysokosci 50% od ich rachunku bankowego firmy i reszta pieniedzy 50% po otrzymasz samochód). 6) AirCargo LTD zweryfikuje platnosci, a jesli wszystko jest w porzadku, beda one dostarczyc samochód do drzwi kroku. 7) Po otrzymasz samochód, a bedziesz calkowicie zadowolony z niego, mozna polecic AirCargo Ltd z twojej decyzji. Masz 10 dni na inspekcje i podjac decyzje. Jesli nie zgadzaja sie z nim, zostana one zwrot z powrotem swoja kwote wplaty. 8) Jezeli z jakiejkolwiek przyczyny, nie bedzie zadowolony z samochodu, AirCargo LTD bedzie odebrac samochód od adresu bezplatnie. Daj mi znac, jesli mozemy to zrobic. UWAGA: Czas wysylki: 2-3 dni. Pieniadze zostana przeslane do AirCargo LTD zanim otrzymasz samochód i nie do mnie. Powtarzam beda trzymac swoje pieniadze do momentu otrzymania samochodu i dokumenty samochodu. Bedziesz mial czas kontroli w 10 dni. W tym czasie mozna sprawdzic, przetestowac i sprawdzic samochód. AirCargo przedstawiciel LTD bedzie w stanie Ci pomóc, aby zarejestrowac samochód. Jesli z jakiegos powodu (samochód ma zadnych ukrytych uszkodzen lub nie podoba mi go opisac) mozna odrzucic oferte. W tym przypadku AirCargo LTD zwrócimy Ci calkowicie i oni wyslac samochód z powrotem na wlasnej skórze. Samochód zostal zweryfikowany przez LTD AirCargo wykwalifikowanego technika samochodowego i samochód przeszly wszystkie test bez zadnych problemów. Czekam poczte z pelna nazwa i adresem do mozna uruchomic transakcji z AirCargo LTD. Pozdrawiam! David Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2013 David taka sama korespondencję ja miałem z ta sytuacja w Hiszpanii tylko ja szukałem na ebayu i rozmowa była w języku ang. Dla sciemy zaproponowałem, ze przyjade osobiście kupić i odebrac auto. Ślad po nim zaginął w chwili wysłania mojej wiadomości Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 tez popularny walek jest na western union trzeba miec oczy dookola glowy bo sie cwaniaki rozplenili strasznie Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cherry_ukasz Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 Podobnie i ja miałem z autem z Hiszpanii. Jak się okazało, że auto stoi niecałe 100km od miejsca zamieszkania moich znajomych to powiedziałem, że oni przyjadą i dokonają transakcji - no i jak u kolegi tomm odpowiedzi już nie było Cytuj www.podforak.rzeszow.pl --->PODkarpackie FORum AKwarystyczne Parametry mojej solniczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 Wszystko to sa biedni ludzie, nie majacy nawet na banany. Moglibyscie ich troche wspomoc a nie wszedzie doszukiwac sie naciagaczy. Materialisci. Pozdrawiam Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość radiesteta Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 Już lepiej ich wspomagać jadąc do tej Nigerii na jakieś wczasy. Oczywiście wykupione w uczciwym polskim biurze podróży, które oby do czasu wylotu i powrotu nie splajtowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madchicken Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 Ją bym coś im wysłał, może zbuka? Pisane z telefonu. Cytuj Zbiornik 250l + sump 40l, 35kg LR, 200W LED, Cyrkulacja 2x tunze6045. Algescurber, Odpieniacz Deltec APF600, OC3500, Reszta w budowie;-) www.toronegro.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 Jezu, to jeszcze ludzie się na to łapią? ehhh, przecież ten numer jest starszy od internetu Cytuj Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach