kaczka171 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam Proszę o radę, pomoc. Właśnie wróciłem z pracy i po długich poszukiwaniach znalazłem pod skała schowaną Entacmaea quadricolor całkiem sflaczałą. Rano jak wychodził do pracy miewała się dobrze. skałki poprzestawiałem i teraz ma więcej światła Czy dojdzie do siebie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaspy Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 Mój się taki robił po wydaleniu resztek. Ale nie wiem czy to normalne, bo teraz rozpościera podstawę bardzo szeroko, tak że między mackami są spore przerwy i nie chce już łapać pokarmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tmag Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 mój co jakiś czas tak wygląda, potem się pięknie pompuje moim zdaniem zostaw go i obserwuj Cytuj 220x80x60 (ok 1000 l), obieg AN 10000, cyrkulacja 2 x Tunze 6105 + 2 x Jebao WP 40 odpieniacz made by Gienek (na walcu 30 cm) + AN10000+tunze silent, reaktor Ca Deltec zmodyfikowany by Gienek, FR 509 na węgiel, Profilux, lampa ATI 8x80W T5 + led 4x75W, od 19.02.2014 zeo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieczny Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 a nie dzieli się?? Cytuj Pozdrawiam. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczka171 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 już wszystko w porządku, tak mi się wydaje zaczęła się pompować pomału Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 Spokojnie , one tak czasami mają , nic mu nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczka171 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 A czy ją następnym razem jak się schowa pod skałką wyciągnąć jak dziś czy ją tam zostawić ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 Zostawić, nie wyciągać. Każde "manipulowanie" przy zwierzaku to dodatkwy stres. Zawsze pójdzie sobie tam gdzie mu będzie najlepiej ;-) Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) zostawić nic na silę sam wyjdzie chociaż one mają że chodzą po zbiorniku o spóźniłem się Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Sygen (wyświetl historię edycji) Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczka171 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 ale taką sflaczałą ją tam zostawić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 No przecież go sam nie napompujesz Chyba że znasz sposób ;-) Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczka171 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 he he he no nie Dziękuje bardzo za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 Nie ma sprawy - oby się chował dobrze (w przenośni nie dosłownie ) Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczka171 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 a mam pytanko jeszcze jedno trochę z innej beczki chciałbym przełożyć moje blazenki z mniejszego baniaczka do nowego większego w mniejszym miały światło nocne w większym na razie nie mam czy mogę je przełożyć skoro nie będą miały tego światła czy to jakoś na nie może wpłynąć, in jakoś zaszkodzić z tego co czytałem są różne wypowiedzi ludzi na temat nocnego światła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 Naprawdę nie ma to znaczenia - błazny zawsze "bujają" się gdzieś w toni wodnej i w zasadzie ich aktywność w nocy jest niemal znikoma. Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaczka171 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2013 cieszy mnie to a więc jutro z rana wylądują od razu w nowym baniaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach