Harari Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2013 Witam. Mam do wniesienia akwarium 140x70x60 z 12mm z garażu do domu, gorąca prośba do Łodziaków o pomoc w tym zadaniu. Mieszkam na wschodniej granicy Łodzi, dokładnie w Stróży (gmina Andrespol) ulica Czajewskiego 116. Potrzebuję pomocy 3 osób. Z góry serdecznie dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekberetłódz Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2013 jak nie będę w pracy to pomogę Cytuj 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwes Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2013 ok co prawda mam do ciebie daleko i nie mam autka ale pomoge 512-776-512 ps. jak ktoś będzie jechał autkiem do kolegi prosze dać znać to się zabiore 512-776-512 pozdrawiam kamil Cytuj http://www.youtube.c...r1?feature=mhee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2013 W jakich godzinach ma być ta akcja? Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2013 (edytowane) Kiedyś mieszkałem obok, teraz dalej - ale napisz kiedy ? kwestia jak to się ma do mojej pracy , autko jest - także jak bedą godziny i dni pasować to podjadę i mogę zabrać kwesa ze sobą P.S. Pracuję od pn do pt do 18 , sb do 14, piatki odpadają, niedziela jak się obudzę po imprezie - czyli po 13 Edytowane 18 Kwietnia 2013 przez RafiLodz (wyświetl historię edycji) Cytuj Pandora 224 - -zlikwidowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUK4344 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2013 Panowie, Myślę że 3 osoby i Robert spokojnie wystarczą. Ponieważ Roman, Jacek i ja mieszkamy koło siebie to proponuję że zabierzemy się moim autem w trójkę, niech Robert się tylko opowie kiedy akcja. pozdrawiam Cytuj Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa. levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harari Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2013 Termin akcji zależy tylko i wyłącznie od Was - kiedy będzie wam pasować, ja się podporządkuję . Osobiście mogę i w tą sobotę, ale w przyszłym tygodniu dowolny dzień po 17.00 też jest bardzo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUK4344 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2013 To jak obstawiam przyszły tydzień. Jak chłopaki, pasi? Cytuj Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa. levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piostu Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2013 Jak by było Was za mało i byłaby potrzebna jeszcze pomoc , to dajcie znać - postaram się podjechać. Jak coś to Romek ma do mnie numer. Pozdrawiam Cytuj Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki30 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam ja mieszkam w andrzejowie chetnie pomoge to moj nr tel 796117059 jak cos to dzwoncie ja mam najblizej do kolegi pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwes Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) kurde ale mobilizacja jest tylu chętnych że zaraz u ciebie odbędzie się zlot a garaż ze zbiornikiem wstawimy ci na dach Łodziacy jesteście na 5+ Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez kwes (wyświetl historię edycji) Cytuj http://www.youtube.c...r1?feature=mhee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2013 Jaki zlot? Gdzie kiedy? Dawać ten baniak !!! Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki30 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2013 Hm no to jak z tym baniakiem montujemy go jakies info dajcie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2013 Speckommando już zmontowane i termin ustalony. Po raz kolejny jestem pod wrażeniem chęci pomocy łodziaków. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2013 Powiem szczerze że też jest pod dużym wrażeniem waszej organizacji - przeprowadzam się do Łodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harari Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2013 Wszystko uzgodnione, jest mi szalenie milo ze wzgledu na taki odzew. Dzieki serdeczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harari Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 Akcja zakończona sukcesem, zbiornik w domu czekan teraz na obklejenie folią z tyłu. Serdecznie dzięki Panowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwes Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2013 po filie jedź na ul. piekarską http://sklep.akces-plexi.pl/ Cytuj http://www.youtube.c...r1?feature=mhee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach