cop909 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 ło k......wa (kuźwa) - zgłaszaj, to już beknie hehehe, nie spławią Cię z Komendy za marne 20 zł...... Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajutoja Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 No to już duża kasa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 Podaj nicka żeby ktoś inny się nie nadział w międzyczasie i piętnuj publicznie, często tylko to pomaga a 8 dni to kupa czasu żeby napisać cokolwiek. już ze 3 razy nick był podany Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajutoja Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 tak ale już nie będzie innych robił pewnie na tym się nowy naciął http://nano-reef.pl/...sk/#entry857915 tego Razorka kupiłeś ? O to samo miałem zapytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba8909 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) No to i ja się przyłączę też miałem problem z tym forumowiczem, jakiś czas temu kupiłem korale kasę wpłaciłem 3 h później itd, już miał wysyłać a potem tłumaczył sie że ma ciągłe wyjazdy a ja spokojnie czekałem na korale.... i tak 3 tygodnie w końcu zażądałem zwrotu kasy itd,, na szczęście całą kwotę mi odesłał, nie była to duża kwota ale zawsze coś.. nie polecam interesów z tym Panem Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Kuba8909 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajutoja Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 A czy odczytał twoje wiadomości ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarioTriCity Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 O to samo miałem zapytać Tak to lampa A czy odczytał twoje wiadomości ? Tak na bieżąco odczytywał.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 napisz mu, że jutro składasz zawiadomienie o przestępstwie, jak się nie odezwie zrób to co napisałeś - bądź konsekwentny i wyślij mu skan zawiadomienia....założe się że opierdzi se portki.. Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k0k0z Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Łukasz Ty tak walisz kulą w płot, czy czytałeś w/w wiadomości??? Nie, wstałem na parę minut od kompa zanim wysłałem odpowiedź i nie wiedziałem, że wątek utył o 10+ postów w międzyczasie. Weź się tak nie czepiaj ludzi. Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez k0k0z (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kroczek Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 nie ogarniam skąd się tacy ludzie biorą... jak pisali koledzy POLICJA i zero litości Cytuj OPTI 100x50x50 + sump 80x30x30, IS-200; Jebao DCT6000 na 60-80%; ATI Sunpower Dimmable 8x39W; Eheim Jager 200W; Maxspect Gyre XF 130 + Tunze; Żywy piach Nature's Ocean, LR + RRR, Sól FM/Colombo, Bakterie Bio Gro, BioPellets NP XL, Balling klasyczny na prochach FM, do tego coś tam od Knopa i KZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajutoja Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 I jeśli pisałby że już wysyła czy coś takiego i tak składaj zawiadomienie . Raz wkońcu pisał że wysyła jutro ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 ja się nie czepiam. Jak piszę lub obserwuję jakiś temat i odejdę na 10-15 min to po powrocie nie piszę, a czytam - później piszę. każdemu mogło się zdarzyć.. - nie odchodźmy od tematu... Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajutoja Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 I przy zgłaszaniu wiadomo przygotuj sobie potwierdzenie przelewu, rozmowy itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 Panowie sędziowie, radcy prawni i policjanci. - - Spokojnie--. Od wydawania wyroków jest sąd nie fora dyskusyjne. Sytuacja faktycznie wyszła "nie fajna". Na ile to możliwe postaram się pomóc w jej wyjaśnieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarioTriCity Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 Panowie sędziowie, radcy prawni i policjanci. - - Spokojnie--. Od wydawania wyroków jest sąd nie fora dyskusyjne. Sytuacja faktycznie wyszła "nie fajna". Na ile to możliwe postaram się pomóc w jej wyjaśnieniu. Dzięki za zainteresowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 Dzięki za zainteresowanie Sprawa się wyjaśniła. @MarioTriCity proszę o potwierdzenie i zamykamy temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 ...to publiczne forum, można wiedziec co się stało że się wyjaśniła? Może w przyszłości ktoś będzie chciał z gościem interes zrobić to warto by wiedzieć skąd wynikało opóźnienie Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 To prawda forum jest publiczne jednak ja nie jestem żadna ze stron w "sprawie" dlatego też nie czuje się upoważniony do wypowiadania na ten temat. Jeśli któraś ze stron uzna to za stosowne napewno przekażę więcej szczegółów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 spoko, na to własnie liczyłem - warto wiedzieć, czy problem powstał bo sprzedający zachorował....złamał nogę czy co...? Będzie kolo chciał to napisze a by się taka wiadomość przydała. Dobra będę lukał, nie spamuję. Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarioTriCity Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 spoko, na to własnie liczyłem - warto wiedzieć, czy problem powstał bo sprzedający zachorował....złamał nogę czy co...? Będzie kolo chciał to napisze a by się taka wiadomość przydała. Dobra będę lukał, nie spamuję. Właśnie otrzymałem priv, że zwróci kasę bo nie ma czasu wysłać paczki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarex66 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 z tego co wiem, to ostatnio Janusz wciągał dźwigiem akwarium do bloku przez okno. Może szykuje nowe mieszkanie i nie miał czasu Cytuj Ehhh... żeby wyglądało tak jak kosztuje. zawsze chciałem mieć takie coś, tylko po to, żeby dłubać wciąż.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kroczek Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 Właśnie otrzymałem priv, że zwróci kasę bo nie ma czasu wysłać paczki.... to jakiś żart chyba - sorry ale to nie jakies gówienko za 10 zł tylko lampa za 1100 więc jak dla mnie to ściema ale dobrze, że odda kasę Cytuj OPTI 100x50x50 + sump 80x30x30, IS-200; Jebao DCT6000 na 60-80%; ATI Sunpower Dimmable 8x39W; Eheim Jager 200W; Maxspect Gyre XF 130 + Tunze; Żywy piach Nature's Ocean, LR + RRR, Sól FM/Colombo, Bakterie Bio Gro, BioPellets NP XL, Balling klasyczny na prochach FM, do tego coś tam od Knopa i KZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek35 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 Bana powinien dostać .... po co coś sprzedaje skoro nie ma czasu wysłać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 albo powinno być jasno napisane NIE WYSYŁAM poza tym nie mieć ochoty (w takim czasie) wpaść na pocztę czy zamówić kuriera to po prostu ŻENADA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pajutoja Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 To po co brać pieniądze jak nie ma się czasu zeby wyslac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach