Skocz do zawartości
Rebciu

Ostrzeżenie - wałki na targowisku

Rekomendowane odpowiedzi

ło k......wa (kuźwa) - zgłaszaj, to już beknie hehehe, nie spławią Cię z Komendy za marne 20 zł......

c63ba191b16df5b9f04b687b9ed94668u295a276.png

730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podaj nicka żeby ktoś inny się nie nadział w międzyczasie i piętnuj publicznie, często tylko to pomaga a 8 dni to kupa czasu żeby napisać cokolwiek.

już ze 3 razy nick był podany

Moje akwarium

Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie

Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to i ja się przyłączę też miałem problem z tym forumowiczem, jakiś czas temu kupiłem korale kasę wpłaciłem 3 h później itd, już miał wysyłać a potem tłumaczył sie że ma ciągłe wyjazdy a ja spokojnie czekałem na korale.... i tak 3 tygodnie w końcu zażądałem zwrotu kasy itd,, na szczęście całą kwotę mi odesłał, nie była to duża kwota ale zawsze coś.. nie polecam interesów z tym Panem

Edytowane przez Kuba8909 (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisz mu, że jutro składasz zawiadomienie o przestępstwie, jak się nie odezwie zrób to co napisałeś - bądź konsekwentny i wyślij mu skan zawiadomienia....założe się że opierdzi se portki.. :)

730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz Ty tak walisz kulą w płot, czy czytałeś w/w wiadomości???

Nie, wstałem na parę minut od kompa zanim wysłałem odpowiedź i nie wiedziałem, że wątek utył o 10+ postów w międzyczasie. Weź się tak nie czepiaj ludzi.

Edytowane przez k0k0z (wyświetl historię edycji)

ff37c322e831cc203da4ccb0e5154311u1046a915.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ogarniam skąd się tacy ludzie biorą...

jak pisali koledzy POLICJA i zero litości

OPTI 100x50x50 + sump 80x30x30, IS-200; Jebao DCT6000 na 60-80%; ATI Sunpower Dimmable 8x39W; Eheim Jager 200W; Maxspect Gyre XF 130 + Tunze; Żywy piach Nature's Ocean, LR + RRR, Sól FM/Colombo, Bakterie Bio Gro, BioPellets NP XL, Balling klasyczny na prochach FM, do tego coś tam od Knopa i KZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jeśli pisałby że już wysyła czy coś takiego i tak składaj zawiadomienie . Raz wkońcu pisał że wysyła jutro ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się nie czepiam. Jak piszę lub obserwuję jakiś temat i odejdę na 10-15 min to po powrocie nie piszę, a czytam - później piszę. każdemu mogło się zdarzyć..

- nie odchodźmy od tematu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I przy zgłaszaniu wiadomo przygotuj sobie potwierdzenie przelewu, rozmowy itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie sędziowie, radcy prawni i policjanci. - - Spokojnie--. Od wydawania wyroków jest sąd nie fora dyskusyjne. Sytuacja faktycznie wyszła "nie fajna". Na ile to możliwe postaram się pomóc w jej wyjaśnieniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie sędziowie, radcy prawni i policjanci. - - Spokojnie--. Od wydawania wyroków jest sąd nie fora dyskusyjne. Sytuacja faktycznie wyszła "nie fajna". Na ile to możliwe postaram się pomóc w jej wyjaśnieniu.

Dzięki za zainteresowanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za zainteresowanie :)

Sprawa się wyjaśniła.

@MarioTriCity proszę o potwierdzenie i zamykamy temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...to publiczne forum, można wiedziec co się stało że się wyjaśniła?

Może w przyszłości ktoś będzie chciał z gościem interes zrobić to warto by wiedzieć skąd wynikało opóźnienie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To prawda forum jest publiczne jednak ja nie jestem żadna ze stron w "sprawie" dlatego też nie czuje się upoważniony do wypowiadania na ten temat.

Jeśli któraś ze stron uzna to za stosowne napewno przekażę więcej szczegółów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko, na to własnie liczyłem - warto wiedzieć, czy problem powstał bo sprzedający zachorował....złamał nogę czy co...?

Będzie kolo chciał to napisze a by się taka wiadomość przydała.

Dobra będę lukał, nie spamuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spoko, na to własnie liczyłem - warto wiedzieć, czy problem powstał bo sprzedający zachorował....złamał nogę czy co...?

Będzie kolo chciał to napisze a by się taka wiadomość przydała.

Dobra będę lukał, nie spamuję.

Właśnie otrzymałem priv, że zwróci kasę bo nie ma czasu wysłać paczki....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co wiem, to ostatnio Janusz wciągał dźwigiem akwarium do bloku przez okno. Może szykuje nowe mieszkanie i nie miał czasu

Ehhh... żeby wyglądało tak jak kosztuje.:ph34r:

zawsze chciałem mieć takie coś, tylko po to, żeby dłubać wciąż..:blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie otrzymałem priv, że zwróci kasę bo nie ma czasu wysłać paczki....

to jakiś żart chyba - sorry ale to nie jakies gówienko za 10 zł tylko lampa za 1100 więc jak dla mnie to ściema ale dobrze, że odda kasę

OPTI 100x50x50 + sump 80x30x30, IS-200; Jebao DCT6000 na 60-80%; ATI Sunpower Dimmable 8x39W; Eheim Jager 200W; Maxspect Gyre XF 130 + Tunze; Żywy piach Nature's Ocean, LR + RRR, Sól FM/Colombo, Bakterie Bio Gro, BioPellets NP XL, Balling klasyczny na prochach FM, do tego coś tam od Knopa i KZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bana powinien dostać .... po co coś sprzedaje skoro nie ma czasu wysłać ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

albo powinno być jasno napisane NIE WYSYŁAM

poza tym nie mieć ochoty (w takim czasie) wpaść na pocztę czy zamówić kuriera to po prostu ŻENADA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To po co brać pieniądze jak nie ma się czasu zeby wyslac ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi