Raffy14 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 Hi Ostatnio znów spodobały mi się ryby z rodzaju heniochus (acuminatus itp.), z racji tego, że są podobne do idolków. Ale praktykantów chciałbym poprosić o podzielenie się opinią o nich w stosunku do korali. Czy mając same miękkie + euphylie mogę być spokojny? Czy to loteria raczej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 pisac bo ja tez go chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł B. Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 Miękasy mogą podskubywać, natomiast o LPS-y bym się nie martwił. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszra Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 a sps ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 Do idolkow sa podobne, ale z dwoch metrow od akwa... Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2013 Nie bez powodu się nazywają false idols Od prawdziwych oczywiście im daleko, zanclus jest jedyny ale nie o tym mowa w wątku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach