chodi Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Witajcie Zdaje sobie sprawe, ze zakrawa to pod idiotyzm ale potrzebuje waszej pomocy jak istytucje charytatywne trabiace bez przerwy z telewizora z prosbami o sms Znamy sie od lat z forum ale nie bylo okazji sie poznac osobiscie. Obiecalem sobie i kilku osobom, ze w tym roku spotkamy sie ba zlocie we Wdzycach... I wszystko szlo w porzadku az na drodze stanela.... zona Stwierdzila, ze ma dosc akwarystycznegi belkotu podczas wizyt gosci u nas w domu i nie ma ochoty jechac pol europy by znow tego sluchac i to w wiekszej skali Oczywiscie powiedziala zebym sam jechal ale w taki sposob jaki wszyscy mezowie znaja i wiedza czym to grozi Wczoraj jednak kolega Kondrad vel Snejku wyslal do mojej zony sms i kurde zaczela mieknac ze swa decyzja Wiec do sedna mej dziwnej prosby Nawoluje proszac do solidarnej pomocy! Czy moglibyscie skrobnac krotkiego smsa do mej zony ? hehe Czasu nie wiele wiec na czasie zalezy numer 00447909 333158 I nie krzyczec ze durny pomysl bo musi sie udac a powiedzialem sobie ze nie odpuszcze tych wakacji pozdrawiam serdcznie chodi Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Jak żona ma na imię? Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Pomysł całkiem niezły. W jakim języku pisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 zone nazwano Marzena ale zeby nie bylo ze nie w tematyce to wolam na nia zawsze "ryba" dzieki panowie Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Chodi, powiedz ze beda fajne laski to sama bedzie chciala jechac Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MojeSumienie Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 co prawda nie bylem nigdy na żadnym spotkaniu bo "świeży" jestem, ale dla mnie to bezsensu takie wysyłanie sms do czyjejś żony... chyba, że pod nieobecność jej męża ja proponuje, żeby albo kupić jej nowe pantofle (większe jeszcze - coby Cię mocniej pod nie wzięła ) albo je zabrać taka mała złośliwość z uśmiechem oczywiście nie miałem zamiaru Ciebie urazić, ani tym bardziej Twojej zony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Bartek ja juz wiekszosc pomyslow przerobilem paradoksalnie wlasnie ten ma najwieksza szanse sie udac Mojesumienie sie nie przejmuj mnie nie ma do wieczora poznego mozesz wysylac bez skrepowania wsrod wysylaczy rozlosujemy butelki prosto ze szkocji Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Poszło:) Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Gratuluje pomyslu:) Mnie nie bedzie to nie bedzie chciala jechac:)hehe Ale moge na tajniaka wyslac sms:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 a dziekuje kazdy glos sie liczy mi to sie mloda stawia i rzuca ale pod naporem musi odpuscic o zgodzic sie na wyjazd Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 (edytowane) Albo się zdenerwuje że kolegom rozdałeś Jej numer i Tobie też nie pozwoli jechać Edytowane 1 Maja 2013 przez marbecz (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 nr telefonu firmowy oficjalny na stronie z mojej stopki. nie ma obawy ja nic nikomu nie dawalem Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Mam jej gg to zaraz sobie z nia pogadam powiem, ze mąż chciał abyśmy ja namowili i musi sie zgodzić hehe Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartq Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 powiem ci że ja byłem we wdzydzach w tamtym roku na pożegnaniu lata... jakoś nie pamiętam zbyt wielu rozmów na temat akwarystyki...co mnie zaskoczyło bardzo...i może dobrze.... po drugie wielu z nas zabiera drugie połowy...może się zintegrują? Cytuj http:// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 poszlo, a o dalszej konwersacji juz cie nie poinformuje:) Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Widzicie !!! to nazywa się zaufanie ! tu na forum stado w większości chłopów a On daje numer tel. do swojej żony ... Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartq Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 (edytowane) zawsze potem może żonie awanturę zrobić że z obcymi chłopami umawia się na wyjazd... Edytowane 1 Maja 2013 przez bartq (wyświetl historię edycji) Cytuj http:// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Widzicie !!! to nazywa się zaufanie ! tu na forum stado w większości chłopów a On daje numer tel. do swojej żony ... Dawaj zdjecia Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Zartowalem Tylko niech zadna z dziewczyn nie pisze, bo napewno nie pojedziesz:) Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) zona sie usmiala choc i pyszczyc zaczela, ze robie z niej zouze na forum publicznym kilka arcyciekawych sms dostala jak twierdzi w tym od wojta wdzyc hehe efekt taki, ze obiecala intensywnie przestudiowac swoje mozliwosci urlopowe w tym terminie :) takze czolo chyle przed odwaznymi dzieki panowie! Edytowane 2 Maja 2013 przez chodi (wyświetl historię edycji) Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 2 Maja 2013 Mówisz i masz, ale do torebki się nie dokładam:) Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 2 Maja 2013 dzieki qlfon Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach