Bartol Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Hej, Nie wiem czy się martwić czy nie ale ostatnio w sarco zauważyłem dziurę, dodam jeszcze, że normalnie polipuje w dzień. Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raffy14 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Mozliwe ze sie dzieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Generalnie z tej dziury też polipy wystawia jeśli to może mieć jakieś znaczenie dla identyfikacji sytuacji. Edit: na stopie od tyłu widzę pręgę tak jakby rzeczywiście się dzielił. Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Bartol (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miklosz Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Ja w moim też mam coś podobnego. Jak kiedyś pipetą w ten otwór lekko wodą "dmuchnąłem", to jakis syf wyleciał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RafiLodz Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Mój najpierw miał jedną dziure,potem druga,aż w końcu się podzielił Cytuj Pandora 224 - -zlikwidowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kośmid Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Ja w moim też mam coś podobnego. Jak kiedyś pipetą w ten otwór lekko wodą "dmuchnąłem", to jakis syf wyleciał. Też tak miałem niedawno. Dziura zanikła, zrosła sie. Blizny nie ma xD Cytuj 90x40x65 + sump 50x35x42. Cree DIY (36RB+16CW+1R+1G), Tunze 6045, Aquabee UP 2000, Tunze DOC Skimmer 9006. >25kg LR, refugium, DSB. Zasadniczo od 13.01.2007r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Nowa fotka, chyba jednak się dzieli: Edytowane 11 Czerwca 2013 przez Bartol (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość RAFkru Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 Może ci ślimak z niego ucieka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 Nie ma się co przejmować , nic mu nie ma ,dzieli się .Mój też miał dziurę i powiększała się aż pękł na 4 części .Nic tylko się cieszyć.Jak jest za duży to zajmuje sporo miejsca w akwarium i zacienia resztę korali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 bez obawy mozna je ciac samemu na kawalki, u mnie powyrastaly nawet ze skrawkow na skale po oderwaniu duzych. Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dolec Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2013 Jeszcze troche i na porodówke Cytuj 85x60x55h LR20kg LS9,07kg LED DIY około100W Wave Motion 8000 BLAU odpienek TURBOFLOTOR BLUE 1000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedDemon Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2013 a może to brakujące stadium ewolucji i on się zmienia w ukwiała? .... żart Cytuj 500l - Ati 8xT5, metoda probiotyczna AF, siporax, balling light Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2013 @RAFkru - chyba się wygrzebać nie może bo to już chyba z 2 tygodnie trwa @erni - jeszcze dużo nie zajmuje ale widać już zechciał się podzielić @CNCrob - na razie daje radę sam się dzielić, jak coś będzie nie tak to będę reagował a tymczasem nie będę mu przeszkadzał @dolec - dokładnie @RedDemon - tutaj rodzina Giertychów mogłaby się wypowiedzieć Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach