matar.pl Zgłoś Napisano 8 Lipca 2018 Witam. Czy ktos z szanownego grona kontynuuje prace nad sterownikiem?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 8 Lipca 2018 Godzinę temu, matar.pl napisał: Witam. Czy ktos z szanownego grona kontynuuje prace nad sterownikiem? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk tutaj : gotowe sprawdzane działające Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkPaw1ak Zgłoś Napisano 8 Lipca 2018 Witam. Czy ktos z szanownego grona kontynuuje prace nad sterownikiem?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Z sentymentu do tego sterownika , złożyłem sobie go ostatnio z pozostałości części do arduino . Cieszy oczy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj 60x40x30 , 72l . Kaskada FZN-3 + węgiel , oświetlenie 3x24w , cyrkulacja Koralia 1600 i Koralia nano evo 900 ,Odpieniacz Resun SK-300 po tuningu na Meshu, 7 kg LR , 2kg LS - START 06-10-13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matar.pl Zgłoś Napisano 8 Lipca 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja tez mam poskladane. Pytalem bo aquma jest fajna ale chyba jednak z sentymentu jak kolega zostaje przy samodzielnie dzialajacych sterownikach. Dorobilem juz do nich dolewke. Sterowanie tylko w okreslonych godzinach wilgotnoscia w jakims przedziale. Pytam czy ktos kontunuuje prace bo mozna by stworzyc wspolnie cos wyjatkowegoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChudyZC Zgłoś Napisano 5 Marca 2019 Cześć wszystkim jestem tu nowy i próbuje złożyć ten sterownik v1.1 nanorafa i pojawił mi się problem wszystko ładnie podpięte wyświetlacz działa zegar działa menu działa ale dioda nie świeci kanał biały i rb cały czas na 0 % ( masy spięte po odłączeniu pwm dioda świeci ) podpowie ktoś może co robię żle bo nie widzę w postach nic takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matar.pl Zgłoś Napisano 16 Marca 2019 A jak masz poustawiane wartosci na kanalach?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach